Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčkové chlebíčky s přelivem

Kdo by nemiloval chlebíčky s vejcem! V lahůdkách jsou vždy první vyprodané. Zde je do majonézy přidán kečup, který jejich barvu zrůžoví. Spolu s ozdobou z červené cibule a petrželky se stanou atrakcí prostřeného stolu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min Bez doby vaření vajec

20 min (20 min příprava, Bez doby vaření vajec)

3. 9. 2023 11:14

Suroviny pro 10 kusů

10 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 136 kJ / 989 kcal
Bílkoviny46,02 g
Tuky80,07 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,80 g
Sacharidy19,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 9. 2023 08:24

Výborné chlebíčky, chutnaly by mi :-K:yes:

Nadja Nadja

4. 9. 2023 10:22

<3 děláme často a podobně, jen více nám chutnají vajíčka na chlebu než na vece a přeliv jen z tatarky bez jakéhokoliv ochucení. ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 9. 2023 18:50

:-)<3:yes::yes: Takové mám moc ráda mňam :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, majonéza, kečup sladký, máslo, veka, cibule červená, petrželka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vajíčkové chlebíčky s přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR2xY