Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perník s dýní hokaido

Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal opravdu skvěle, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí potřít kyselejší marmeládou a čokoládovou polevou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 10. 2023 17:30

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Fotografie jsou z dvojité dávky.

Nutriční hodnoty

Energie22 430 kJ / 5 361 kcal
Bílkoviny90,63 g
Tuky258,98 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy646,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Virtuous0112

16. 10. 2023 20:56

Marie Svarcova: děkuji :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 10. 2023 08:04

:-)<3:yes: recept se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený

TopRecepty.cz

Perník s dýní hokaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPwqn