Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panna cotta z vaječného likéru

Příprava tohoto skvělého dezertu není vůbec náročná a vše máte za chviličku hotovo. Jen musíte myslet na to, že potřebuje nějaký čas na ztuhnutí, takže ji nejlépe dělejte den předem.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

8. 11. 2023 10:52

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 988 kJ / 1 670 kcal
Bílkoviny31,95 g
Tuky108,08 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy103,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

19. 11. 2023 08:05

Moc krásné :-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 11. 2023 16:48

Vaječńák jsem už roky nedělala:-8Recept se mi moc líbí a fotka je hodně lákavá;-):-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

9. 11. 2023 14:48

Super nápad na zužitkování vaječňáku!:-* Určitě letos vyzkouším.

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 11. 2023 08:46

:-) <3:yes::yes: díky za pěkný recept, určitě se hodí a foto je krásné :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: želatina prášková, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, cukr moučkový, extrakt vanilkový, likér vaječný, ovoce, čokoláda, sušenky

TopRecepty.cz

Panna cotta z vaječného likéru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYkg6