Marinované kuřecí paličky s višňovou omáčkou
Netradiční spojení chutí, které může jen překvapit. Kuřecí stehýnka nejprve namarinujeme ve sladko-pikantní marinádě a poté upečeme. Mezitím k nim připravíme višňovou omáčku s kapkou červeného vína. Neváhejte a vyzkoušejte.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 427 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 20,49 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,65 g |
Sacharidy | 88,65 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2023 08:56
13. 11. 2023 08:14
12. 11. 2023 17:37
12. 11. 2023 17:35
12. 11. 2023 10:39
12. 11. 2023 10:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 16 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Čokoládová poleva na moučníky
marky79 uvařila před 9 minutami
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 4 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 4 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 5 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 6 hodinami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 6 hodinami
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 6 hodinami
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 7 hodinami
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Další recepty
Suroviny: olej, omáčka sojová, med, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř mletý, vývar kuřecí, višňový džem, máslo, cibule červená, omáčka sladká, víno červené, pepř mletý, med, šťáva citronová, škrob
Marinované kuřecí paličky s višňovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmR6
6 názorů