Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnové housky

Denně čerstvé pečivo můžete mít doma i bez návštěvy pekárny. Stačí pár základních surovin a trocha rozmarýnu. Kynuté těsto je provoněno bylinkou a upleteno do úhledných housek. Po upečení jsou uvnitř nadýchané a na povrchu křupavé.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 20 min

110 min (90 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 12. 2023 12:21

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 891 kJ / 930 kcal
Bílkoviny24,68 g
Tuky20,90 g
Vláknina10,13 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 6,03 g
Sůl15,03 g
Sacharidy155,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z Prima Fresh.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 12. 2023 14:29

:-)<3:yes::yes: jsou výboirné, hlavně když jsou zavřené obchody :-K

RubyRom RubyRom

5. 12. 2023 13:34

veronika_straka: děkuji:-K

<3 vypadají náramně a recept je opravdu snadný :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, droždí sušené, cukr, voda, rozmarýn, olej olivový, sůl, žloutek, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Rozmarýnové housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wGV0