Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Plněné tortilly jsou snadnou a rychlou večeří, ale také je můžete podávat jako pohoštění pro návštěvy. Základ z pomazánkového másla je dochucen bylinkami, sýrem nebo pikantním křenem. Je jen na vás, jaké chuti dáte přednost, ale vyzkoušet můžete všechny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,90 g |
Tuky | 51,42 g |
Vláknina | 1,28 g |
Cholesterol | 256 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 26,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPQW
Moje poznámka
Tortilly jako rychlé pohoštění na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPQW
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 20 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 6 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 8 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 11 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 12 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 14 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 15 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 18 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Suroviny:
tortilla,
pomazánkové máslo,
sýr gouda,
hořčice,
šunka,
nať cibulová,
kopr,
losos uzený,
salát,
křen,
rukola,
víno hroznové
Komentáře (1)