Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová polévka se žampióny a slaninou

Žampiony jsou houby dostupné v čerstvém stavu po celý rok. Udělat z nich jemnou polévku je víc než dobrý nápad. Zahřeje a s kousíčky slaniny i orestovanými plátky žampionů na povrchu bude lákavá i pro oko.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

29. 1. 2024 13:36

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 820 kJ / 435 kcal
Bílkoviny13,68 g
Tuky32,17 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy18,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

30. 1. 2024 00:15

Bayta: Děkuji :-K

Bayta (moderátorka)

29. 1. 2024 23:03

Výborná polévka :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, žampióny, smetana, sůl, pepř mletý, petrželka, vývar masový, slanina anglická, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Smetanová polévka se žampióny a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk2W9