Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Základem chutných karbanátků je dobře okořeněné mleté maso. Jsou opravdu šťavnaté a krásně voní po rozmarýnu. Pečené karbanátky můžeme podávat s vařeným bramborem, nebo hebkou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 236 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,13 g |
| Tuky | 52,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7J9
Moje poznámka
Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7J9
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 3 minutami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na zelí
[email protected] před 10 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 23 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 48 minutami
Žitný chléb
janatka před 56 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 59 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Suroviny:
sůl,
pepř mletý,
česnek,
majoránka,
koření kari,
chilli,
cibulka jarní,
cibule,
olej,
smetana 33%,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (5)