Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z hovězího masa se zeleninou

Základem chutných karbanátků je dobře okořeněné mleté maso. Jsou opravdu šťavnaté a krásně voní po rozmarýnu. Pečené karbanátky můžeme podávat s vařeným bramborem, nebo hebkou kaší.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby odležení masa

80 min (40 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

21. 3. 2024 19:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 236 kJ / 534 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky52,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy10,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Karbanátky můžeme také usmažit v oleji, záleží jen na vás.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

23. 3. 2024 11:44

Anna Kocikova: moc děkuji :-K

RubyRom RubyRom

23. 3. 2024 11:44

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 3. 2024 18:34

Romanko,máš to moc hezky přichystané:-*:-KMáme rádi čerstvou papriku v mletém mase:-8Odpočívá mi v ledničce k zítřejšímu obědu:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 3. 2024 08:39

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl, pepř mletý, česnek, majoránka, koření kari, chilli, cibulka jarní, cibule, olej, smetana 33%, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, petrželka, rozmarýn

TopRecepty.cz

Karbanátky z hovězího masa se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW7J9