Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé brambory

Brambory jsou jednou z nejčastějších příloh k masům, omáčkám a různým směsím. Uvařené brambory ochutíme bylinkami a ještě v hrnci protřepeme. Pak je můžeme dokřupava buď usmažit nebo upéct, jak má kdo rád.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 4. 2024 08:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 044 kJ / 728 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky37,63 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 4. 2024 13:49

:-)<3:yes::yes: dělám také a máme rádi jen mě nenapadlo to sem dát :yes: :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, bylinky, sádlo

TopRecepty.cz

Křupavé brambory

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk1lr