Křupavé brambory
Brambory jsou jednou z nejčastějších příloh k masům, omáčkám a různým směsím. Uvařené brambory ochutíme bylinkami a ještě v hrnci protřepeme. Pak je můžeme dokřupava buď usmažit nebo upéct, jak má kdo rád.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 044 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
Tuky | 37,63 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1lr
Moje poznámka
Křupavé brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk1lr
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 12 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 20 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 8 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 10 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 11 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 12 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 12 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 13 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 13 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 13 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
sádlo
Komentáře (2)