Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa s fenyklem - salát

Červená řepa je surovina, kterou lze připravit na mnoho způsobů. Zabydlela se nastálo v mnoha kuchyních. Připravte z ní fenyklem ochucený salát, který se hodí k masům i jen tak na zahnání hladu.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

18. 4. 2024 18:16

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie693 kJ / 166 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky0,80 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,89 g
Sůl20,00 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle je takový starý rodinný recept od babičky z máminy strany a já ho dělám taky, protože je velmi zdravý pro trávení. Hlavně smažených jídel, ke kterým se nesmírně hodí. Fenykl je léčivá bylinka, právě na žaludek. Salát je lepší uleželý alespoň 24 hodin. Fenyklu dlouho trvá, než se rozvoní. Možná pro někoho neobvyklý recept, ale ta chuť vás dostane, čím déle odleží, tím je lepší. Fenyklu je půl balíčku z 20 g balení koření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: řepa červená, ocet, voda, fenykl, sůl, křen

TopRecepty.cz

Červená řepa s fenyklem - salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk1oJ