Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat ještě lépe. Použít můžeme játra kuřecí nebo kachní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,25 g |
| Tuky | 61,91 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 64,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Moje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
hrášek,
lusky fazolové,
olej,
koření kari,
omáčka sojová,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
nať petrželová,
vývar drůbeží
Komentáře (2)