Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat ještě lépe. Použít můžeme játra kuřecí nebo kachní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,25 g |
Tuky | 61,91 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 64,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Moje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 1 hodinou
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 5 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 22 minutami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 23 minutami
Polévka z lišek
xSarka před 47 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 55 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 1 hodinou
Pizza na celý plech
Bazo66 před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Suroviny:
játra kuřecí,
hrášek,
lusky fazolové,
olej,
koření kari,
omáčka sojová,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
nať petrželová,
vývar drůbeží
Komentáře (2)