Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat ještě lépe. Použít můžeme játra kuřecí nebo kachní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,25 g |
Tuky | 61,91 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 64,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Moje poznámka
Drůbeží játra s hráškem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZGV
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
hrášek,
lusky fazolové,
olej,
koření kari,
omáčka sojová,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
nať petrželová,
vývar drůbeží
Komentáře (2)