Husí prsa s podzimním ovocem
Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami, jako sváteční oběd.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 901 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 7,85 g |
Vláknina | 8,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2024 12:00
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí prsa s podzimním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDMKg
Moje poznámka
Husí prsa s podzimním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDMKg
Nejnovější recepty
Stříhaný závin s arašídovou pomazánkou a sušenými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-banánový dort
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Kořeněný koláč s dýní
Přidáno před 19 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Slané dýňové muffiny
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Vojtěch Vrtiška, vítěz Peče celá země, vydává unikátní kuchařku: Každý recept je tam ve dvou verzích, snazší a těžší, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Marta D před 4 minutami
Řízky z mletého masa
Marta D před 12 minutami
Karlovarské knedlíky - velmi dobré
zujali před 12 minutami
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
JakubSe před 43 minutami
Španělské ptáčky
Jitule82 před 55 minutami
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Lucie1001 před 1 hodinou
Rýže dušená v troubě
vaclavagregrova před 1 hodinou
Segedínský guláš
RabaRoman před 1 hodinou
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lisa444 před 1 hodinou
Suroviny:
kost,
sůl,
pepř mletý,
jablko,
hruška,
šťáva citronová,
olej,
víno bílé,
vývar drůbeží,
jíška tmavá instantní,
med,
bylinky
Komentáře