Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s červenou řepou

Pár obyčejných a poměrně levných surovin můžeme jednoduše proměnit ve výborné a vydatné jídlo. Stačí masu dopřát dost času, aby bylo krásně měkké a všechny chutě se správně spojily.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 100 min

120 min (20 min příprava + 100 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako brambory. Krok 2: Olej zahřejeme ve větším hrnci a za stálého míchání na něm osmahneme maso. Osolíme a přidáme nakrájené brambory s řepou. Potom do hrnce nalijeme 250 ml vody, přiklopíme ho poklicí a za občasného promíchání dusíme asi 1,5 hodiny, dokud není maso měkké. Krok 3: Podáváme například s chlebem.

TIP: Další recepty s červenou řepou

Zveřejněno 4. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYPK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkYPK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, řepa červená, brambory, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu