Játrová paštika
Paštika je fenomén české kuchyně, alespoň, co se týká svačin a cestování. Avšak lahodnou paštiku můžete připravit i třeba na slavnostnější chvíle, třeba z kachních jater. Skvěle se k ní hodí brusinky a stane se tak chutným předkrmem svátečního obědu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6YzL
Moje poznámka
Játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6YzL
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 13 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 14 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 4 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 10 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 12 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 13 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 14 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 15 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 16 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 19 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
máslo,
máslo,
cibule,
česnek,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.