Bažant podle pana nadlesního
Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným vínem propečeme na lůžku ze zeleniny, hub a koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Moje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Nejnovější recepty
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 16 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 16 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 4 minutami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 58 minutami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
bettyter před 11 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 13 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 15 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 17 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 17 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 18 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 18 hodinami
Suroviny:
bažant,
cibule,
slanina anglická,
špek,
víno červené,
česnek,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
kmín celý,
mrkev,
hrášek,
houby lesní
Komentáře (1)