Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí z betonu

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 1. 2011 17:00

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 514 kJ / 1 796 kcal
Bílkoviny230,02 g
Tuky71,84 g
Vláknina6,79 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 950 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy24,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Malu

28. 1. 2011 15:37

Stejně by mělo fungovat naložení do piva. Nemám ale vyzkoušeno.

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 1. 2011 13:36

Velice zajímavé rady:yes:;-)to si ukládám bude se to moc hodit.;-):-K:yes:+1

zizala zizala (moderátorka)

28. 1. 2011 13:18

Na nekvalitní hovězí narážím všude, protože odmítám dát za kilo kvalitního masa 400,- :-/
Možná právě proto hovězí maso nemám moc ráda. Dosud jsem si myslela, že maso zkřehne díky alkoholu, který je ve víně obsažen, někdy maso potírám i slivovicí a jinými "dryáky" právě z důvodu rychlejšího změknutí. Tvé rady si raději uložím:yes:, na svou paměť už se moc spoléhat nemůžu:-8 Dík:-K

Nonya

28. 1. 2011 00:54

Ja som to napisal len preto lebo vzdy ked pridem domov na Slovensko mama "muci" gulas niekolko hodin a hromzi z akej starej kravy to maso bolo.Ked som sa jej opytal preco ho nedala marinovat cez noc do ladnicky , tak mi povedala ze ona taketo" moderne" vyvrtky nebude robit a nech sa do toho nestaram.
magdalenka, sorry mas asi pravdu momentalne som v krajine co "vyraba" hovadzie vo velkom a tak ako su u vas lacne bociky tak u nas su tiez podobne lacne rezy z hovadzieho. Zijem v Australii.:-8

Eliza Eliza

28. 1. 2011 00:08

Nevím, čím to bylo, ale recept jsem přečetla jedním dechem a vizuálně "sledovala", jak se to masíčko upravuje ke konzumaci. Mám se slovenštinou občas problém, ale tady je to v pohodě, celku rozumím. Děkuji za cenné rady a detailní popis. :yes:

Pajaska Pajaska

27. 1. 2011 19:43

:-p:-p:yes:

magdalenka magdalenka

27. 1. 2011 18:10

Nonya, neviem, kde žiješ, ale na Slovensku lacné hovädzie mäso neexistuje. Som vďačná za rady v bode 1 a 2.

Marsi Mesi

27. 1. 2011 17:24

MOc dobře to vypadá:yes:, pamatuji se,že když jsme řvali jako děcka babičce za zadkem, když vařila hovězí, že máme hlad...sypla na maso trochu prdopeče...rychleji to změklo.:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak na tvrdé hovězí maso hovězí maso aby změklo aby maso změklo jak zmekne hovezi maso tvrdé hovězí maso aby hovězí maso změklo jak vařit hovězí maso ,aby změklo aby zmeklo maso změknutí masa aby změklo hovězí maso změknutí hovězího masa aby maso rychle změklo jak udelat beton aby hovězí změklo hovězí maso recepty co udělat aby maso změklo tvrde maso tvrde hovezi co udělat aby změklo maso jak na tvrdé maso

Suroviny: maso hovězí, víno, česnek, hořčice, cibule, sůl, koření, smetana sladká, máslo, kapary, olej

TopRecepty.cz

Hovězí z betonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0LB