Hovězí z betonu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 514 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,02 g |
Tuky | 71,84 g |
Vláknina | 6,79 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2011 15:37
Stejně by mělo fungovat naložení do piva. Nemám ale vyzkoušeno.
28. 1. 2011 13:36
Velice zajímavé radyto si ukládám bude se to moc hodit.+1
28. 1. 2011 13:18
Na nekvalitní hovězí narážím všude, protože odmítám dát za kilo kvalitního masa 400,-
Možná právě proto hovězí maso nemám moc ráda. Dosud jsem si myslela, že maso zkřehne díky alkoholu, který je ve víně obsažen, někdy maso potírám i slivovicí a jinými "dryáky" právě z důvodu rychlejšího změknutí. Tvé rady si raději uložím, na svou paměť už se moc spoléhat nemůžu Dík
Možná právě proto hovězí maso nemám moc ráda. Dosud jsem si myslela, že maso zkřehne díky alkoholu, který je ve víně obsažen, někdy maso potírám i slivovicí a jinými "dryáky" právě z důvodu rychlejšího změknutí. Tvé rady si raději uložím, na svou paměť už se moc spoléhat nemůžu Dík
28. 1. 2011 00:54
Ja som to napisal len preto lebo vzdy ked pridem domov na Slovensko mama "muci" gulas niekolko hodin a hromzi z akej starej kravy to maso bolo.Ked som sa jej opytal preco ho nedala marinovat cez noc do ladnicky , tak mi povedala ze ona taketo" moderne" vyvrtky nebude robit a nech sa do toho nestaram.
magdalenka, sorry mas asi pravdu momentalne som v krajine co "vyraba" hovadzie vo velkom a tak ako su u vas lacne bociky tak u nas su tiez podobne lacne rezy z hovadzieho. Zijem v Australii.
magdalenka, sorry mas asi pravdu momentalne som v krajine co "vyraba" hovadzie vo velkom a tak ako su u vas lacne bociky tak u nas su tiez podobne lacne rezy z hovadzieho. Zijem v Australii.
28. 1. 2011 00:08
Nevím, čím to bylo, ale recept jsem přečetla jedním dechem a vizuálně "sledovala", jak se to masíčko upravuje ke konzumaci. Mám se slovenštinou občas problém, ale tady je to v pohodě, celku rozumím. Děkuji za cenné rady a detailní popis.
27. 1. 2011 19:43
27. 1. 2011 18:10
Nonya, neviem, kde žiješ, ale na Slovensku lacné hovädzie mäso neexistuje. Som vďačná za rady v bode 1 a 2.
27. 1. 2011 17:24
MOc dobře to vypadá, pamatuji se,že když jsme řvali jako děcka babičce za zadkem, když vařila hovězí, že máme hlad...sypla na maso trochu prdopeče...rychleji to změklo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak na tvrdé hovězí maso hovězí maso aby změklo aby maso změklo jak zmekne hovezi maso tvrdé hovězí maso aby hovězí maso změklo jak vařit hovězí maso ,aby změklo aby zmeklo maso změknutí masa aby změklo hovězí maso změknutí hovězího masa aby maso rychle změklo jak udelat beton aby hovězí změklo hovězí maso recepty co udělat aby maso změklo tvrde maso tvrde hovezi co udělat aby změklo maso jak na tvrdé maso
Suroviny: maso hovězí, víno, česnek, hořčice, cibule, sůl, koření, smetana sladká, máslo, kapary, olej
Hovězí z betonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0LB
8 názorů