Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 9. 2009 21:56

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 012 kJ / 2 154 kcal
Bílkoviny272,78 g
Tuky34,27 g
Vláknina6,52 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 2,83 g
Sůl7,11 g
Sacharidy186,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme posypat nastrouhaným parmazánem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

21. 9. 2009 09:19

Dapru:-)já vím,ale já mám kombinaci houby,pórek a smetana tak moc ráda:-p:-8.Ráda dělám kuřecí soté s pórkem a sladkou smetanou a když jsou,šupnu i žampiónky;-):-D.
Dzungilo:-)tak mám smutek-ráno jsem koukala v Bille na gnocchi a ono nic:-(.Ale já se nedám a vyšlu zvědy na průzkum a to by bylo;-):-D

dapru

21. 9. 2009 09:06

Mirčo - já osobně bych porek k tomu nemíchala. .. tady vynikne chuť žampionů, ale pokud rádi porek, tak zkus jako variantu orestovat kuřecí fakt s kupou porku a pak tu zakysanku a to je bašta - :-p ;-)

dapru

21. 9. 2009 09:02

Dzungila - letí k tobě bodík, protože přesně tak to vařím i já a je to vynikající :yes:
Kdo nemá nebo nemusí gnocchi, jsou k tomu výborné i těstoviny - doporučuji penne /rourky/ nebo farfalle /mašle/.
:-p

dzungila

20. 9. 2009 23:55

Miru, neprohloupíš!;-) S pórkem to bude možná trochu do sladka, ale proč ne?:-)

mirca75 mirca75

20. 9. 2009 23:43

Dzungilo:-) to vypadá móóóc lákavě:-p.A s tou zakysankou,to může být příjemně pikantní:-O;-).No,až na ty gnocchi,bych doma měla vše-takže po nich zkusím kouknout a brzy udělám.Už se móóóc těším:-p;-):-D:-D.Posílám boďku a přemýšlím,že by se dal přidat i pórek;-).No uvidíme:-)

Eliza Eliza

20. 9. 2009 22:04

Jé, Andrejko, dnes jsem zrovna chtěla nějakým způsobem připravit gnocchi, které mám v mrazáku... Nakonec jsem zvolila filé a brambory, ale třeba se v týdnu inspiruji tvým receptem. Přesně takové mám ráda - jemné, bez přetloukajících se chutí :-p :yes:.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gnocchi recept gnocchi s kuřecím masem gnocchi s kuřecím masem gnocchi se smetanou gnochi s kuřecím masem recept na gnocchi s kuřecím masem těstoviny s kuřecím masem a smetanou gnoči se smetanou noky se zakysanou smetanou recepty z kuřecího masa kuřecí na žampionech se smetanou gnocchi recepty kuřecí maso se smetanou noky s kuřecím masem recepty z kuřecího masa a gnocchi gnocchi gnochi se smetanou gnochi se zakysanou smetanou gnochi s kuřecím masem a bazalkou recept gnocchi s kurecim masem recept

Suroviny: gnocchi, prsa kuřecí, cibule, žampióny, bujón, smetana zakysaná, mouka hladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OyNr