Dobré řezy
Upéct dobré řezy na plechu není nic těžkého a s přehledem to zvládne každý začátečník. Jednoduché mramorové těsto polité cukrovou polevou s rumem. S přípravou vám mohou bez obav pomoci i děti a výsledkem budete všichni nadšení.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 22 821 kJ / 5 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,90 g |
Tuky | 158,77 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 537 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 896,12 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2011 16:26
Tak jsme upekla,hned jak ji nakrojím,dám foto.Jenom ji mám nizoučkou,nevím jakto,že mě nevyběhla nahoru.Ale na chuti to asi nebude znát. Dávám bodíka....
12. 9. 2010 10:13
Pridavam 12.bodik za jednoduchy a velmi chutny dortik. Vcera jsem upekla a zaprasilo se po nem.
12. 8. 2010 08:32
Hned jak budu mít čas,tyhle řezy určitě vyzkouším.Vypadají úžasně.Dávám bodík a ukládám na vyzkoušení.
4. 3. 2010 08:13
Včera jsem je dělala jsou výborné. Dávám bodík
15. 12. 2009 15:34
Světlankopekáček je porcelánový a moc krásně se v něm peče.Většinou ho ani nevymazávám,ale tohle těsto jsem dělala poprvé,tak jsem ho radši "mázla".Pekáčky jsem dostala před lety od manžela-jeden velký(viz foto) a dva poloviční.Někde se připletl k vagónům,co vezly na skládku porcelán II.jakosti.Tak si vybral pěkné a funkčí věci(i porcelán s modrými husami) a přivezl to domů.Těm věcem nic není,jen mají zespodu třeba bublinku.A děkuji za pochvalu.
14. 12. 2009 14:21
Simčo, asi máš pravdu, já jsem snad slepá
14. 12. 2009 14:18
Po straně vidím mouku, tak asi vymazaný a vysypaný bude, ale pekáček se mi také líbí :)))
14. 12. 2009 14:17
Mirko, máš krásné fotečky, ale mně zaujala jiná věc. Pečeš to v nějakém bílém pekáčku...vypadá, že není vymazaný, vysypaný,, nebo se mi to jen zdá?
13. 12. 2009 16:13
Miruš a Simonce za recept taky
13. 12. 2009 14:59
Simonkoto jsem moc ráda že se ti fotečky líbí.A Iljušotaky děkuju.
13. 12. 2009 14:09
Mirko - fotky , dobrý nápad promazat marmeládkou
13. 12. 2009 13:00
Mirco děkuji moc za přání i za krásné fotečky, opět jsou naprosto ukázkové Snad tobě i rodince bude chutnat
13. 12. 2009 10:16
aha....no vidis aku fajnu fintu si mi poradila
13. 12. 2009 09:52
Výbušnádíky za pochvalu,no a k tomu korpusu-jestli to máš tak i u kulatého,tak si stačí po obvodu naříznout dokola jen slabý zářez,do něj dát nit a prokrojit ho jako když se krájí nití knedlík-jen je to na ležato.No a u obdelníkovýc to jde tak,že si můžeš po obvodě udělat ze všech stran zářez a při prokrojování se budeš jen snažit,mít nůž v té výšce,kterou jsi si tím zářezem naznačila.
13. 12. 2009 08:04
no vies co mirca75, ja sa mozem snazit prekrojit korpus ako chcem, tak vzdy zacnem pekne, niekde za stredom uz mam vykrojenu dieru, bud na spodku, alebo na vrchu a na druhom konci, skoncim niekde 2 milimetra od vrchu korupusu...uz som si vsimla pri perniku, ako si to mala krasne prekrojene...ja si to aj korigujem tym, ze drzim celu dlan na korpuse, aby som citila, kde rezem, aj tak mi to lieta nahor nadol.....fakt krasne fotecky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 24 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: řezy na plech řezy na plech nejnovější recepty recepty na řezy na plech dobre recepty nejlepší řezy na plech nejlepší řezy na plechu dobrý řez čertovské řezy řezy na plech recepty řezy na plech foto dobré moučníky čertovský dobry moucnik dobré jednoduché řezy snadné řezy nadýchané řezy na oslavu dobré a rychlé řezy dobrý řez na plech recepty rezy na plech řez na plech dobréřezy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, mléko, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, rum, mléko
Dobré řezy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYgp
31 názorů