Pepřová omáčka s gorgonzolou
Krémovou omáčku ze smetany a zeleného pepře připravíme za pár minut. Výraznou chuť pepře můžeme ještě doplnit slanou gorgonzolou, omáčka tak bude ještě lahodnější. Podáváme ji například ke steakům či vepřové panence.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Moje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 24 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 24 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 35 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 15 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Suroviny:
smetana na vaření,
sůl,
pepř zelený,
vývar masový,
gorgonzola
Komentáře (1)