Velikonoční sekaná s marinovanou panenkou
Tato sváteční sekaná ohromí báječnou chutí. Přidáme do ní i uzené maso, slaninu a kopřivy. Uvnitř sekané se skrývá marinovaná vepřová panenka a vařená vejce. Sekanou můžeme podávat jako sváteční oběd, nebo zastudena jako pohoštění pro hosty.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční sekaná s marinovanou panenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29Lg
Moje poznámka
Velikonoční sekaná s marinovanou panenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29Lg
Nejnovější recepty
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 37 sekundami
Linecké růžičky
Přidáno před 2 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 18 minutami
Pracny
xx_nattali_xx před 18 minutami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 20 minutami
Perníčky
xx_nattali_xx před 20 minutami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 3 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
olej,
pepř mletý,
vejce,
paprika sterilovaná,
maso vepřové,
maso uzené,
slanina anglická,
houska,
vejce,
žloutek,
pepř mletý,
sůl,
majoránka,
kmín celý,
libeček,
petrželka,
kopřivy,
česnek,
cibule,
sádlo,
strouhanka,
vývar masový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.