Kůzlečí řízečky
Mezi méně často používané druhy masa patří kůzlečí, které je chutné a patří především ke svátkům jara. Maso předem naložíme do osoleného mléka, zbaví se tak svého charakteristického zápachu a poté jej obalíme v trojobalu a usmažíme. Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Moje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 17 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 18 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 34 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 40 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 2 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Suroviny:
mléko,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
citron
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.