Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "
Tato výborná polévka krásně voní po výrazném kopru. Připravit ji je velmi snadné a stačí nám k tomu jen pár surovin. K dochucení použijeme trochu kmínu. Podáváme ji s vejcem vařeným natvrdo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,92 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 413 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 53,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme vařit vývar s kmínem a přidáme na malé kostičky nakrájené oloupané brambory. Pokud není vývar dostatečně slaný, osolíme.
Krok 2: Po 15 minutách přidáme na velmi jemno nakrájený kopr a v mléku rozmícháme přiměřené množství hladké mouky. Polévku lehce zahustíme
Krok 3: Povaříme ještě cca 10 minut a podáváme s vařeným vejcem nakrájeným na měsíčky.
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmOM
Moje poznámka
Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmOM
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kopru,
dobrá koprovka,
recept na koprovou polevku,
lehká koprovka,
kopra,
koprovka podle pohlreicha,
koprovka,
jaké maso na koprovku,
koprovka bez smetany,
koprovka ze sušeného kopru,
koprovka z kysané smetany,
modrá polévka,
dobra koprova polévka,
recept na polevku z kopru,
dietní koprová polévka,
modré polévky,
pana kopra,
koprovka kmín,
koprová podle pana kopra,
koprovka jaké maso
Suroviny:
kopr čerstvý,
vejce,
vývar hovězí,
brambory,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (20)
PS: Talíř je moc hezký Colombo
Pozdrav a bodík pro tebe.