Nepečený jahodový dortík
Svěží, nadýchaný a přitom efektní dezert, který se obejde bez pečení. Spojení krémového mascarpone, čerstvých jahod, bílé čokolády a piškotů si zamiluje celá rodina. Ideální na léto i slavnostní příležitosti.
Postup přípravy
Pokračujeme další vrstvou piškotů, krému, jahod a opět ganache.
Poslední vrstvu tvoří piškoty, zbytek krému a silnější vrstva ganache. Krok 5: Dort zakryjeme potravinářskou fólií a necháme přes noc v lednici ztuhnout.
Před podáváním dort dozdobíme zbytkem krému, čerstvými jahodami a nasekanými pistáciemi. Podáváme dobře vychlazený.
Zveřejněno 15. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený jahodový dortík
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDwM
Moje poznámka
Nepečený jahodový dortík
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYDwM
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 10 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Suroviny:
mascarpone,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
extrakt vanilkový,
smetana ke šlehání,
čokoláda bílá,
piškoty cukrářské,
mléko plnotučné,
jahody čerstvé,
krém,
ořechy pistácie,
jahody čerstvé
Komentáře (2)