Mladé zelí s klobásou à la bigos
Dušené zelí se zeleninou a klobásou je nápadně podobné oblíbenému slezskému pokrmu s názvem bigos. Jeho příprava je však poměrně zdlouhavá, proto pro vás máme recept, který je do hodinky hotový a splní i požadavky náročnějších strávníků.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kO01
Moje poznámka
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kO01
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 49 minutami
Vynikající pizza
bigbys před 59 minutami
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 16 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
klobása,
mrkev,
olej,
sůl,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
kopr,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (1)