Mladé zelí s klobásou à la bigos
Dušené zelí se zeleninou a klobásou je nápadně podobné oblíbenému slezskému pokrmu s názvem bigos. Jeho příprava je však poměrně zdlouhavá, proto pro vás máme recept, který je do hodinky hotový a splní i požadavky náročnějších strávníků.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kO01
Moje poznámka
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kO01
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 8 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 12 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 21 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 1 hodinou
Dýňový koláč
[email protected] před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 4 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 5 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 5 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 6 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 7 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 7 hodinami
Suroviny:
zelí,
cibule,
klobása,
mrkev,
olej,
sůl,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
kopr,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (1)