Hráškové řízečky
I z čerstvého hrášku můžete vykouzlit krásně křupavé smažené řízečky. Malé kulaté řízečky příjemně voní po česneku a majoránce a skvěle chutnají jak teplé, tak studené. Příprava není nijak zdlouhavá, a tak je zvládnete usmažit jak k obědu, tak k večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hráškové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQRP
Moje poznámka
Hráškové řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wQRP
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 7 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 9 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 13 hodinami
Suroviny:
hrášek,
sůl,
majoránka,
pepř mletý,
vejce,
česnek,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
rajče cherry,
polníček
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.