Višnová pikantní omáčka k masu
Máte na zahrádce přebytek višní? Proměňte je v pikantní omáčku k masu, kterou si můžete zavařit a mít ji po ruce po celý rok. Skvěle se hodí k nakládání masa nebo jako dip a její nasládlá, lehce ostrá chuť pozvedne každé grilování na novou úroveň.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Moje poznámka
Višnová pikantní omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn3k
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 15 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 18 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 20 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 1 hodinou
Citronová bábovka
AlenaCernik před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 8 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 8 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 9 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 10 hodinami
Bublanina
alenalentz před 11 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 12 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 12 hodinami
Suroviny:
višně,
cibule červená,
česnek,
koření hřebíček,
koření nové koření mleté,
sůl himalájská,
chilli,
voda,
skořice mletá,
badyán,
pepř sečuánský,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (3)