Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehané bifteky

Hodnocení receptu je 5,0 (60×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 10. 2009 13:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 708 kJ / 886 kcal
Bílkoviny67,36 g
Tuky60,22 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy17,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- týdenník AHA, recept uveřejnila paní Lenka Němcová

Musím pochválit, je to opravdu jedlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Snehura

17. 10. 2009 13:54

jani super oběd :-p:-K posílám bodík:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2009 11:57

Udělala jsem z tebe petuen, místo petulen, tak promiň:-)):-D Jsem fakt ráda, že chutnalo! Taky jsi mohla přidat fotky;-)

petulen petulen

17. 10. 2009 11:21

Jani vynikající:-p:yes::yes::yes:,píšu do kuchařky a posílám recept dál po svých známých,o takovou dobrotu se musím podělit;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2009 11:16

Petuen, jo!! O něco hustější, než na bramboráky. Jinak řečeno. Když dáš žloutky a pak sníh, tak tak husté, jak to zůsane po přidání sněhu;-)

petulen petulen

16. 10. 2009 10:41

:-?:-OJani jak má být to těsto husté,asi o něco hustší než na bramboráky?Chci to dělat z půl kila masa,tak dám tři vejce,tři brambory....?

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2009 10:26

Tak se budu těšit, jak vám bude chutnat!!;-)

petulen petulen

16. 10. 2009 08:56

tak zítra je budeme mít k obědu,už se těším:-p,napíšu jak chutnalo:-)),vypadají fakt báječně,kdybych mohla,tak dám deset bodíků i víc:yes::yes::yes:

paajus

16. 10. 2009 08:54

To se mi líbí. Mleté maso můžeme a tohle je moooc zajímavé. O víkendu vyzkouším...:-p A bodík už letí...:yes:

jirka66 jirka66

16. 10. 2009 08:45

Zrovna jsem na dnešek nachystal mleté maso, takže určitě z jeho čáti vyzkouším. Už jenom na fotce to vypadá nádherně:-p, takže jak výborné to musí být ve skutečnosti?!:yes::yes:A samozdřejmě +bod

Paprika Paprika

16. 10. 2009 07:08

To by klukům asi chutnalo. Dávám na vyzkoušení.;-)

dzungila

15. 10. 2009 22:37

Mleté s bramborami neznám a vypadá to zajímavě.:-p Bodík a ukládám si!;-):yes:

Jenda1 Jenda1

15. 10. 2009 21:25

Jani, podle surovin mi vychází voňavý recept:-p. Na mletém masu ujíždím:-p;-). Dávám do oblíbených a určitě brzy vyzkouším. Posílám pátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2009 21:06

petulen, no, je tam podobné koření a ty brambory jsou v tom super. Je fakt, že samostatné bramboráky nemám ráda studené, ale tady to se jíst dá i studené.:-p

petulen petulen

15. 10. 2009 20:44

Fakt to chutná po bramboráku?:yes:Tak do toho určitě půjdu,bramborák můžu kdykoli:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2009 19:49

Děkuji za bodíky. Lusindo, já jsem to dělala z mletého vepřového, zrovna neměli jiné, ale myslím, že je to jedno.;-) Já jsem malinký kousek taky zkusila a je to fakt tak něco-mezi bramborákem a karbanátkem a myslím, že kdyby se to množství dalo půl na půl, vůbec by to nevadilo:-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slehane bifteky bifteky šlehaný biftek biftek recept šleháne biftecky biftek z mletého masa recept na bifteky bifteky z mletého masa recepr na bivteky mletý biftek biftek kolik soli na kilo mletého masa šlehané biftek bifteky z mletého masa s nastrouhanou bramborou kolik soli na kilo masa šlehané biftek recept chvilka pro tebe recepty slehane karbanatky vepřovy biftek jak dlouho smažit biftek

Suroviny: maso mleté, brambory, vejce, sůl, pepř, česnek, majoránka

TopRecepty.cz

Šlehané bifteky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ro2q