Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

26. 6. 2013 18:22

Suroviny

Porce: 8 ks

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 797 kJ / 1 146 kcal
Bílkoviny114,76 g
Tuky23,81 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,57 g
Sacharidy110,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pljeskavici jsem jedla poprvé před mnoha lety v Chorvatsku, kde jsme si jí kupovali téměř denně, jak nám chutnala a od té doby jí občas dělám i doma, je to hodně šťavnaté. Vůbec jsem netušila, že by tu nebyla, ale našla jsem jen jednu a jinou, proto já dávám k vyzkoušení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

1. 7. 2013 15:54

Bibinka:To si piš, že ji vyzkouším Jani:-!;-):-))

Bibinka Bibinka

1. 7. 2013 15:28

jarka skrobakova:Jaruško, určitě to vyzkoušej, určitě vám to bude chutnat a pljeskavice nezklame uvidíš. Já už bych si jí dala zase;-):-p

jarka skrobakova

1. 7. 2013 12:06

Tak tohle mi nějak uniklo Janičko:-! Moc se líbí recept a uložila jsem si, protože mně to moc láká vyzkoušet.+10 :yes::yes::-K

aisha

30. 6. 2013 13:07

karolina1: Clovek se stale uci..urcite to vyzkousim..;-)

karolina1

28. 6. 2013 20:17

aisha-vyskusaj surovy zemiak do fasirok ci karbonatok,predsa aj v kucharskych knihach sa toto odporuca,lebo sa tym da nahradit vajicko a zemiaky sluzia ako pojivo kto nemoze vajicka,ale sa to aj odlahci a je to super:-p

aisha

27. 6. 2013 21:42

Bibinka: S ochucenym mletym masem vzdycky tak 5 minut boucham o pracovni plochu, krasne se tim vytlaci vsechen vzduch a masova hmota je pekne kompaktni..;-)..naucil me to kdysi davno jeden reznik pri vyrobe sekane. Co ale neznam je pridani syrovych brambor k masu, to musim vyzkouset..:yes::yes:

votrubajan

27. 6. 2013 21:29

:yes:

Jana Pá

27. 6. 2013 15:57

Já to vyzkouším a pak řeknu,jo:-?:-)) jinak nemám problém, ale je pravda, že si každý vyzkoušíme podle sebe, ne:-?, vždy recept zkoumám a přidávám ingredience dle mého:-! tj., co se u nás dá na talíř:-O, zde nemám problém, upravím si dle našeho jídelníčku:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 15:31

Zkusím podle Tebe, název - nenázev, mne se líbí ta skladba surovin a výsledek je pěkný a Ty máš bodíka:-K;-):yes:

Bibinka Bibinka

27. 6. 2013 12:16

karolina1: Karolínko, ale já jsem ten tvar fakt uplácávala a dokonce jsem někde viděla, že se s těmi plackami mlátí - doslova, o kuch.linku, tak jsem je taky tak pomrskala:-D:-D:-D Mě ty komentáře nevadí, myslím si své a vím, že JE to pljeskavice, není totiž jeden a definitivní recept a i světově známí kuchaři ho dělají každý jinak.
A díky-dobrý nápad pro příště;-):-K

karolina1

27. 6. 2013 11:32

Bibinka musim sa ta zastat,napis ze si to upljeskala rukami a hned to bude pljeskavica jaki pak copak nie?:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 6. 2013 09:58

Osobně nemám ráda pod různými recepty v komentářích"debaty stylu,co správně do rcp patří a co je navíc-tudíž špatně"
Bibinka v názvu uvádí"Bramborová..."tak si myslím,že zde není co řešit;-):-)Jen pro zajímavost přidávám odkaz na rcp od Itala,který karbanátek z mletého masa také nazval pljeskavicí;-):-Dhttp://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Cevabi-a-plje...

No a teď k receptu-Bibinko,líbí:-Ka s hlavními surovinami v poměru 1:1 musela být tahle bašta v závěru krásně šťavnatá:-p:yes:

Bibinka Bibinka

27. 6. 2013 09:42

Veronika Hrozna::-D a když vezmeš dezertní talíř, tak to už ho nevidíš vůbec:-D;-)

Veronika Hrozna

27. 6. 2013 09:33

Bibinka: A ten talíř pod ní není ani moc vidět !:-D:yes:

hanes24 hanes24

27. 6. 2013 07:13

:yes:Pljeskavic je tolik druhů, kolik je kuchařů/ek. Tuto verzi jsem nezkoušel ale již se chystám udělati, bude papačka! Mňam, mňam, mňam.:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recepty z mletého vepřového vepřové mleté maso recepty recepty z mletého vepřového masa mleté vepřové maso recepty mleté vepřové recept recepty na mleté vepřové maso mleté vepřové maso vepřové mleté maso recept pokrmy z vepřového mletého masa vepřové mleté maso vepřové mleté maso chorvatska pljeskavica mleté vepřové mleté vepřové maso recept čevabčiči z vepřového mletého masa recept na mlete veprove maso recepty mleté vepřové maso pljeskavice recept z mletého vepřového masa recepty z veproveho mleteho masa

Suroviny: maso vepřové mleté, brambory, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, podravka, prášek do pečiva, olej olivový, strouhanka, pažitka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Bramborová Pljeskavice z vepřového mletého masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8z5W