Ragú z červené čočky a zeleniny
Červená čočka je oblíbená nejen díky rychlé přípravě, ale i proto, že dodá pokrmu jemnou chuť i cenné bílkoviny. V kombinaci s cibulí, mrkví a řapíkatým celerem tvoří skvělý základ pro zeleninové ragú, které se výborně hodí k rýži i k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z červené čočky a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJMol
Moje poznámka
Ragú z červené čočky a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJMol
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 14 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 48 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Suroviny:
čočka,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
koření kari,
vývar masový,
rajče loupané,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)