Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 050 kJ / 2 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,77 g |
Tuky | 68,16 g |
Vláknina | 51,64 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 14,27 g |
Sůl | 34,48 g |
Sacharidy | 210,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí karbanátky upečené do zlatova necháme vychladnout.
Krok 2: Připravíme nálev a vaříme 5 minut. Nálev necháme vychladnout.
Krok 3: Karbanátky skládáme do vhodné nádoby nebo sklenic. Střídáme vrstvu karbanátků s vrstvou zeleniny.
Krok 4: Poté zalijeme nálevem a zavážeme (můžeme použít pergamenový papír nebo polyethylen).
Krok 5: Uložíme do chladničky a za 3 - 5 dnů se karbanátky proleží. Jsou velice pikantní.
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
Moje poznámka
Rybí karbanátky v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYXQ
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 9 minutami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 17 minutami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 1 hodinou
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 2 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 2 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí karbanátky v nálevu,
nálev na rybí karbanátky,
recept na rybi karbanátky v nalevu,
rybí karbanátky sladkokyselém nálevu,
rybi karbanatky v kyselem nalevu,
rybí karbanátky recept v nálevu,
lak na pečenáče,
karbenatky,
rybí karbanátky,
karbanátky v nálevu,
rybí karbanátky nálev,
nalev na karbanátky,
rybí karbanátky v nalevu recept,
rybí pečenače,
kysele karbanatky,
karbenatky recepty,
rybý karbanátky,
naložené rybí karbanátky,
rybý karbanátky v nálevu,
rybikarbenatky
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
vejce,
majoránka,
koření kari,
kmín celý,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
voda,
ocet,
sůl,
cibule,
paprika sterilovaná,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
mrkev,
petržel,
celer
Komentáře (21)
Netuším co by to udělalo s němí udělalo, kdyby ve sklenici prošli varem je v nich i strouhanka.
Zdravím, pokud jste z Karviné, tak Ka-6 u úřadu práce vedle autobusového nádraží je obchůdek, myslím řezník, tak tam, ale dlouho jsem je nebrala, tak nevím jestli to ještě platí.
Chtěl jsem se zeptat, kde kupujete rybí drť.
S pozdravem Orság