Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Moje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 12 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 6 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 7 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 7 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 10 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 10 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa,
divoká kachna recepty,
kachni prsa recept,
divoká kachna recept,
prsíčka z divoké kachny,
kachní prsa recepty,
vaření a recepty divoká kachna,
kachní prsíčka,
recepty kachní prsa,
divoká kachní prsíčka,
kachní prsíčka z divoké kachny,
divoka husa recept,
kachní prsíčka recept,
divoka kachna,
divoka kachna prsicka,
jak upéct kachnu,
recept kachni prsa,
recept divoká kachna,
recept na kachní prsa,
divoka husa recepty
Suroviny:
prsa kachní,
slanina anglická,
koření divočina,
máslo,
tymián,
majoránka,
víno červené suché,
sůl,
sádlo
Komentáře (16)
Eli, ani se Dominikovi nedivím, že je měl rád, spíš se divím, že už je nejí
Elizo - znám mnoho lidí, kteří knedlík neumí a každý jejich pokus je dosti kreativní - nemyslím, že vaření knedlíků je něco snadného - ono uvařit nadýchaný, kulatý, neprasklý knedlík je veliké umění, nemluvě o bramborových, vídeňských, bavorských ... Trochu soudnosti prosím
A z knedlíků si nic nedělej, ty mě osobně vaří máma do mrazáku nebo je kupuju. Pro mě je vaření kreativní činnost a co je s odpuštěním kreativního na obyčejném knedlíku?