Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Moje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 19 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 3 minutami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 12 minutami
Jahodové poháry
Nickusek před 59 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 1 hodinou
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 1 hodinou
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 1 hodinou
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 4 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa,
divoká kachna recepty,
kachni prsa recept,
divoká kachna recept,
prsíčka z divoké kachny,
kachní prsa recepty,
vaření a recepty divoká kachna,
kachní prsíčka,
recepty kachní prsa,
divoká kachní prsíčka,
kachní prsíčka z divoké kachny,
divoka husa recept,
kachní prsíčka recept,
divoka kachna,
divoka kachna prsicka,
jak upéct kachnu,
recept kachni prsa,
recept divoká kachna,
recept na kachní prsa,
divoka husa recepty
Suroviny:
prsa kachní,
slanina anglická,
koření divočina,
máslo,
tymián,
majoránka,
víno červené suché,
sůl,
sádlo
Komentáře (16)
Eli, ani se Dominikovi nedivím, že je měl rád, spíš se divím, že už je nejí
Elizo - znám mnoho lidí, kteří knedlík neumí a každý jejich pokus je dosti kreativní - nemyslím, že vaření knedlíků je něco snadného - ono uvařit nadýchaný, kulatý, neprasklý knedlík je veliké umění, nemluvě o bramborových, vídeňských, bavorských ... Trochu soudnosti prosím
A z knedlíků si nic nedělej, ty mě osobně vaří máma do mrazáku nebo je kupuju. Pro mě je vaření kreativní činnost a co je s odpuštěním kreativního na obyčejném knedlíku?