Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Moje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Nejnovější recepty
Výroba křupavé vrstvy podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkový dezert se sušenkami
Přidáno před 6 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Králík na víně se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kornoutky s bílkovou náplní
Svadla před 20 minutami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ajkalajka před 2 hodinami
Kapr s houbovou omáčkou a kroupovými knedlíky
joshuajasmine před 2 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Foxina před 2 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
Barunka1 před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Fitulka před 3 hodinami
Zapečené palačinkové rolky
Fitulka před 3 hodinami
Těstovinový salát s kuřecím masem
Hanka004 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
martianekk před 7 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
martianekk před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře s noky,
přílohové noky,
kuře na paprice s noky,
noky,
výroba noků,
zeleninové noky,
halušky s kuřetem,
noky k masu,
kuře na zelenině,
kuře na paprice se zeleninou,
noky se zeleninou,
kuře s nokama,
kure noky,
zeleninové kuře,
noky s kuřetem,
noky k pecenemu masu,
kuře a halušky,
kuře na paprice s halušky,
kuře na paprice s nokama,
maso s noky
Suroviny:
kuře,
rajče,
paprika čerstvá červená,
fazolky zelené,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín celý,
voda,
slanina anglická,
vejce,
voda,
mouka
Komentáře (10)
Recept je velice pěkný.
Nechcem tu byť za múdru a do všetkého vám hovoriť, iba chcem poradiť, pretože prílohové halušky - noky k mäsu robím často. Na pol kila múky (polohrubej) fakt stačí 1 vajce a studená voda. Na kvalitu to nemá vplyv. Cesto nenechávajte odstáť, ale hneď hádžte do vriacej vody. Ak stojí dlhšie, uvoľňuje sa z múky lepok a je to také ťahavé. Malé množstvá hádzať do vody a po vzkypení hneď vyberať, omastiť.
Pekný večer!