Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Moje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 6 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 12 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuře s noky,
přílohové noky,
kuře na paprice s noky,
noky,
výroba noků,
zeleninové noky,
halušky s kuřetem,
noky k masu,
kuře na zelenině,
kuře na paprice se zeleninou,
noky se zeleninou,
kuře s nokama,
kure noky,
zeleninové kuře,
noky s kuřetem,
noky k pecenemu masu,
kuře a halušky,
kuře na paprice s halušky,
kuře na paprice s nokama,
maso s noky
Suroviny:
kuře,
rajče,
paprika čerstvá červená,
fazolky zelené,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín celý,
voda,
slanina anglická,
vejce,
voda,
mouka
Komentáře (10)
Recept je velice pěkný.
Nechcem tu byť za múdru a do všetkého vám hovoriť, iba chcem poradiť, pretože prílohové halušky - noky k mäsu robím často. Na pol kila múky (polohrubej) fakt stačí 1 vajce a studená voda. Na kvalitu to nemá vplyv. Cesto nenechávajte odstáť, ale hneď hádžte do vriacej vody. Ak stojí dlhšie, uvoľňuje sa z múky lepok a je to také ťahavé. Malé množstvá hádzať do vody a po vzkypení hneď vyberať, omastiť.
Pekný večer!