Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře neskutečně dobré

Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (183×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 110 min

120 min (10 min příprava + 110 min tepelná úprava)

24. 1. 2010 14:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hedwika

17. 3. 2018 23:25

Zzuzlaa Zzuzlaa

17. 3. 2018 23:20

Výborné, prikladam foto <3:-K

Nadja Nadja

10. 3. 2018 23:47

Alexandra11: ale hlavně vynikající.
Dělala jsem z kotlet, i z krkovice, ale nejvíc nám chutná z kuřecích prsou. Poslední vrstvu mám z brambor, a na nich pár plátků slaniny. <3

Martina 12 Martina 12

26. 2. 2018 09:20

<3vypada dobre

Jijan

3. 2. 2018 18:08

Alexandra11: Chytrá jak rádio,co????

Dajda Dajda

26. 1. 2018 13:00

Alexandra11: No a co má být? Vy vaříte jídla jenom podle toho, jaká jsou právě v módě? :-O A propos, co teda vaříte Vy, co nám můžete nabídnout? ;-)

Alexandra11 Alexandra11

26. 1. 2018 12:18

Starý recept dávno prošlý

František Hrba

22. 1. 2018 07:02

brambory jsem nakrájel na plátky...takže vrstva brambor,pak vrstva cibule/tou jsem nešetřil/a pak zase vrstva brambor a mezi ty vrstvy brambor jsem dal na plátky nakrájený česnekový bok...a pak nakonec nahoru jsem uvelebil kuřecí čtvrtky/které byly na dva dny naložený v koření,které si míchám sám..a pochiopitelně nakonec přišla smetánka..a po upečení to byla slast a pohádka.

Jaroslav

16. 1. 2018 15:16

Skúste pridať ešte kyslú kapustu a potom ucítite tu lahodnú chuť :yes:

Jaroslav

16. 1. 2018 15:11

Skúste pridať ešte kyslú kapustu:yes:

Alena

9. 12. 2017 20:24

Čte se to a slinky jen tečou.Zítra to udělám jako překvapení k obědu.Něco podobného dělám se sýrem a šlehačkou,taky mňamka.:

Mutsynka

8. 12. 2017 17:41

přidala jsem ještě anglickou slaninu a je to luxusní bašta :-Q:yes:

Hana

20. 10. 2017 23:08

Poprvé jsem dělala přesně podle receptu, mělo velký úspěch - ted mě napadlo brambory pod kuřetem vytunit pórkem a brokolicí, tak uvidíme, co to udělá :)

janiczka

25. 7. 2017 10:36

<3

janiczka

25. 7. 2017 10:35

Klasika u nás, ze všeho :) prsa kuřecí se dají ale pod brambory, aby nevyschla a musí se víc zalít, jakmile je to kuře s kůži, tak navrch. Stehýnka jsou opravdu nejlepší, já tak dělám i paličky jen, na bramborách a cibuli a sýr když se promíchá s tou smetanou, tak pecka :)
:-K

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete dobré recepty dobré kuře recept na dobré kuře dobrý recept na kuře jak upéct dobré kuře kure recept dobre kure recepty recepty kuře kuře na soli jak se to dělá kuře recepty kuře jak upéct kůře recepty na kuře dobré recepty kuře jak udelat dobre kure recept na kuře výborné kuře recepty na dobré kuře recept kuře

Suroviny: stehno kuřecí, smetana na vaření, brambory, sůl, kmín mletý, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Kuře neskutečně dobré

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZgZ