Bůčková kapsa ze selete
Recept ještě nebyl hodnocenBůčky vykostíme, okraje zarovnáme a osolíme(2/5 soli). Krkovičku nakrájíme na kostičky cca 1,5cm, přidáme na 1cm kostičky nakrájený ořez z bůčku, 2/5 soli, polovinu vody…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bůčky vykostíme, okraje zarovnáme a osolíme(2/5 soli). Krkovičku nakrájíme na kostičky cca 1,5cm, přidáme na 1cm kostičky nakrájený ořez z bůčku, 2/5 soli, polovinu vody…
Bůčky vykostíme, okraje zarovnáme a osolíme(2/5 soli). Krkovičku nakrájíme na kostičky cca 1,5cm, přidáme na 1cm kostičky nakrájený ořez z bůčku, 2/5 soli, polovinu vody…
Mäso, slaninu a vnútornosti pomelieme.Maslo roztopíme a orestujeme na ňom domäkka cibuľu, šalviu a tymián.K mletému mäsu pridáme orestovanú cibuľu s bylinkami spolu s…
Nejprve namočíme sušené houby do vody, dáme vařit rýži (půl hrnku rýže - 1 hrnek vody, špetka soli), umeleme maso, pokud jsme nekoupili mleté. Namleté maso dáme do misky…
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, dáme na dno PH a zasypeme moukou, na ní přijde mrkev s kedlubnou, nakrájené na proužky, cukr i skořicový cukr a navrch…
Bůček vyndáme nejméně na půl hodiny do mrazáku a po vyjmutí ho ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do marinády, důkladně promícháme a v uzavřené misce…
Křupavý bůček, prosolený a opepřený je pečený spolu s barevnou zeleninou a kousky klobásy. Ideální pokrm na večeři nebo i na posezení s přáteli. Nezapomeňte hlavně na…
Milovníci masa zbystřete. V pohodlí svého domova, dle podrobného receptu, můžete připravit skvělou bůčkovou konzervu s s uzenou chutí. Namazaná na čerstvém chlebu, v…
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Maso nakrájíme na větší kousky, žampiony a feferony na menší.Rozpustíme sádlo a cibuli opečeme hodně do hněda, ale nespálíme.Přidáme…
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém…
Klasické šťavnaté holandské řízky z mletého masa a sýra můžeme připravit ve zdravější verzi, když vynecháme smažení a místo toho je upečeme. V pekáčku spolu s nimi…
Pečený bůček, to je chuťovka, která zasytí i ty nejhladovější chlapy. Šťavnaté maso s kůrčičkou je dochuceno kořením a čerstvými bylinkami. Ke správnému propečení…
Vrátili jste se z podzimní procházky, ze sychravého počasí, promrzlí a unavení? Tak to určitě uvítáte opravdu sytou a výživnou porci masa, gnocchi a skvěle ochucené…
Nemusíte chodit do restaurace, abyste si mohli pochutnat na skvělém asijském jídle. Restovaný bůček se zázvorem, česnekem a paprikami v minutkové úpravě vás překvapí…
Sáčky na pečení můžete použít na pečení masa, ryb, zeleniny nebo pečiva bez použití tuku. Můžete si tak dopřát zdravé jídlo s nízkým obsahem kalorií, které si uchová…
Bůček nakrájíme na tenké plátky asi 0,5 cm a opepříme mletým pepřem. Klobásu oloupeme, nakrájíme na špalíčky, zabalíme do lehce naklepaných plátků bůčku (klepat jen pro…
Bůček pro babičky a dědečky získal svůj roztomilý název zřejmě proto, že se vám doslova rozplyne na jazyku, takže si na něm bez obav pochutná i starší generace. Příprava…
Vyzkoušejte pořádnou porci bůčku a klobásek s vlastnoručně umíchanou směsí koření, která zaručeně potěší každého milovníka masa. Bůček se před samotným grilováním v…
Knedlo-zelo-vepřo tentokrát přinášíme v lehce alternativním podání. Křehký kořeněný bůček propečeme k dokonalosti a servírujeme jej s nadýchanými knedlíky z hrnečku.…
Chcete pozvednout obyčejné jídlo z mletého masa na něco více slavnostnějšího? Vyzkoušejte tyto miniroládky zabalené do plátků bůčku a cukety. Díky zlatavé kůrce a šťávě…
Do menšího pekáčku vložíme umytá, osušená a osolená stehna. Uzené pokrájíme na menší kostky a nasypeme na maso, které obložíme půlky rajčat, přidáme oregano a…
Maso upečeme a pomeleme.Zeleninu pomeleme, přidáme Deko a vaříme cca 1 hod.Smícháme s masem a plníme do sklenic, sterilujeme jako maso 90°C - 3/4 hod.
Maso pomeleme, zamícháme a dáme uležet do lednice na cca 2 hod.Na folii rozložíme, potřeme hořčicí, obložíme omeletou z vejec a salámem nebo párkem.Smotáme v roládu,…
Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem…