Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bašta závitky z mletého masa

Bašta závitky z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibule pokrájíme na drobno a osmažíme do zlatova. Houby předem namočíme a posekáme na drobno. Česnek prolisujeme. Sýr nastrouháme na hrubo.Maso osolíme, opepříme,…

Kemars

30 min

Bůčková roláda Chloe

Bůčková roláda Chloe

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plát bůčku osolíme a opepříme z obou stran a rozložíme na prkénku.Na másle uděláme vaječinu.Maso potřeme hořčicí (nemusíte jí šetřit).Na maso rozložíme vaječinu a…

Pečený bůček na bylinkách

Pečený bůček na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kůži na bůčku nakrájíme na kostky, na dno pekáče dáme snítky bylin, vložíme bůček kůží nahoru a posolíme dle své chuti. Bůček otočíme, opět posolíme a posypeme mletým…

Bůčkové nudličky s pórkem

Bůčkové nudličky s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z libovějšího vepřového boku bez kůže a kostí nakrájíme tenčí nudličky, které dáme do mísy, přidáme olej, sójovku, jemně nastrouhaný zázvor a česnek, opepříme. Vše řádně…

Krtkova kapsa

Krtkova kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být…

Pekáček Adama Richmana

Pekáček Adama Richmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme.…

evosheek

90 min

Vejce s uzeným bůčkem

Vejce s uzeným bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Každou porci připravujeme zvlášť. Dva plátky vařeného uzeného bůčku nařízneme na krajích a opečeme rychle na rozehřátém tuku po obou stranách. Rozklepneme na každý jedno…

Chléb s domácím zavařeným masem

Chléb s domácím zavařeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kostky libovolné velikosti, kůži na čtverce cca 6x6 cm.Do každé čisté sklenice dáme na dno 1 čtverec kůže a naplníme střídavě masem. Nahoru opět dáme…

1 9 10 11