Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté krůtí maso, dušené se zeleninou, vytváří jemnou směs plnou chuti. Bulgur jako příloha dodá jídlu lehkost a příjemnou oříškovou vůni, díky které bude celý pokrm…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnaté krůtí maso, dušené se zeleninou, vytváří jemnou směs plnou chuti. Bulgur jako příloha dodá jídlu lehkost a příjemnou oříškovou vůni, díky které bude celý pokrm…
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou jsou zdravým a chutným pokrmem, který spojuje šťavnaté krůtí maso s výživným bulgurem a pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento recept…
Cibuli a papriky pokrájíme nadrobno. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a papriku a za občasného míchání smažíme cca 10 minut. Přidáme česnek, kmín a…
Zdravá příloha nebo bezmasý pokrm? Jemně kořeněný bulgur se spoustou zeleniny může být obojím. Záleží jen na vás, zda ho přidáte na talíř k masu, nebo budete podávat…
Zeleninu pokrájíme na kostičky, cibuli najemno, mangold na proužky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme veškerou zeleninu kromě mangoldu, orestujeme, okořeníme a zalijeme…
Bulgur je výborná obilninová příloha. Tento rychlý bulgur se zeleninou může býr i hlavním jídlem podobně jako třeba oblíbené rizoto. Recept na bulgur se zeleninou není…
Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme na malé kousky nakrájené maso a na malé kostičky nakrájenou mrkev a kukuřici.Směs opečeme ze všech stran, osolíme, opepříme a podlijeme…
Dýňový bulgur s balkánským sýrem je lahodná a zdravá kombinace. Tento lehký a výživný pokrm je ideální volbou pro rychlý oběd nebo večeři, plný vlákniny a chutí.…
Když není čas připravovat náročná jídla, sáhněte po jednoduchém a výživném bulguru se zeleninou. Bulgur se řadí mezi lehce stravitelnou obilovinu a s pečenou nebo…
Bulgur je velmi oblíbenou alternativou k rýži. Hodí se jako příloha, ale je také základem mnoha hlavních jídel. Vegetariánský pokrm z bulguru, restované zeleniny a sýra…
Bulgur je tradiční pro kuchyni na Středním Východě. Jeho hlavním benefitem je dobrá stravitelnost a vysoký obsah vlákniny a také variabilita. Připravte jej třeba s…
Bulgur nemusíme vařit, stačí ho zalít horkou vodou a chvíli vyčkat. Připravíme z něj lahodný a vydatný salát se sladkou medovou zálivkou. V salátu pěkně křupou kousky…
Letní dny vybízejí k přípravě snadných a rychlých jídel – a přesně takový je i tento bulgur s mletým masem a rajčaty. Potřebujete jen pár surovin, jednoduché dochucení a…
Nakrájenou cibuli krátce osmažíme na oleji, přidáme oloupané a na plátky nakrájené žampiony, sušená rajčata nakrájená na proužky a vše orestujeme.Směs zalijeme trochou…
Na oleji osmahneme cibulku (ne do hněda - pouze doměkka), přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a na menší kousky nakrájenou dýni (Hokkaido není třeba zbavovat slupky,…
Na troše oleje orestujeme cibulku a česnek. Přidáme nakrájená sušená rajčata.Ke směsi přidáme uvařený bulgur a přidáme polévkovou lžíci ajvaru. Okořeníme.
V hrnci na masle osmahneme cibulku, pridame na platky pokrajene zampiony a bulgur a rychle promichame. Zalijeme vyvarem a jakmile tekutina prejde bodem varu, snizime na…
Propláchnutý bulgur nasypeme do vody a přisypeme Kucharka. Vaříme do změknutí.Mezitím si obereme kuřecí stehno a rozdělíme ho na menší kousky. Na oleji osmahneme na…
Bulgur uvaříme podle návodu v mírně osolené vodě.K hotovému bulguru vmícháme tuňáka a na kousky nakrájená sušená rajčata.Bulgur ochutíme solí, bylinkami a na závěr ho…
Bulgur je vděčnou obilninou pro jeho snadnou přípravu. Výborné bezmasé jídlo připravíte, přidáte-li k něm už jen pár surovin. Se žampiony, lesními houbami a sušenými…
Rajčata v horní části lehce nařízneme do kříže, vhodíme do vařící vody a vyjmeme. Pak je oloupeme a nakrájíme.V kastrůlku vhodném do trouby rozehřejeme olej a na něj…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme. Rozpálíme si lžíci olivového oleje a maso osmahneme. Přidáme na kousky nakrájený česnek a majoránku. Krátce společně…
Z připraveného ochuceného mletého masa uděláme malé kuličky, které v hrnci na sádle opečeme ze všech stran, přidáme na klínky pokrájenou cibuli a dále opékáme. Když je…
Králík má vysoce ceněné maso. Aby při přípravě nezůstal suchý, je lépe přidat k němu kousek bůčku. S pomocí moderní techniky se doba přípravy pokrmu zkrátí na necelou…