Bulguroto se žampiony, sušenými rajčaty a špenátem

Ivana K. Kuchařka: Ivana K.

Doba přípravy: 45 minut 3 -4 porce Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

250 g bulguru
400 g čerstvých žampionů
125 g čerstvého baby špenátu
12 ks sušených rajčat naložených v oleji
1 lžíce másla
sůl
pepř
100 g strouhaného parmezánu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě se lžící másla (já použila rýžovar a vařila stejně, jako když dělám rýži).

  2. Na pánev dáme pokrájená sušená rajčata s cca 2 lžícemi oleje z rajčat, poté přidáme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a společně orestujeme. Nakonec přidáme lístky baby špenátu, uvařený bulgur a asi polovinu připraveného parmezánu - vše společně promícháme.

  3. Na talíři ozdobíme zbylým strouhaným parmezánem (na fotce jsem na něj zapomněla). Je to jednoduché, rychlé a zdravé jídlo, které příjemně zasytí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bulguroto se žampiony, sušenými rajčaty a špenátem

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

  • Michaela.Koc Michaela.Koc

    Dělávám něco podobného, kombinace hub a sušených rajčat je naprosto dokonalá :-):yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: zapečená polenta se špenátem a sušenými rajčaty celozrné bulguroto bulgur v ryzovaru tarhona v rýžovaru bulgur se špenátem bulguroto rýžovar recepty baby špenát recept bulgur špenát celozrnné bulguroto bulgur v rýžovaru co je to bulguroto bulguroto se sýrem sušenými rajčaty a špenátem kuskus se sušenými rajčaty a žampiony spagety se susenymi rajcaty zdrave kremove bulguroto

Zapomněl/a jsem heslo