Bulgur rizoto se sójou
Recept ještě nebyl hodnocenNa trošce olivového oleje zpěníme cibuli, přidáme sójový granulát a mražený hrášek, podlijeme 1/2 hrnku vody, přidáme sůl, trochu pepře, vegetu. Po chvilce přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na trošce olivového oleje zpěníme cibuli, přidáme sójový granulát a mražený hrášek, podlijeme 1/2 hrnku vody, přidáme sůl, trochu pepře, vegetu. Po chvilce přidáme…
Bulgur prepláchneme na sitku, dáme do hrnca, zalejeme 600 ml vriacej vody, osolíme, uvedieme do varu. Priklopené varíme do zmäknutia a vsiaknutia vody.Cibuľu pokrájame,…
Nejprve namočíme houby, aby nám pěkně změkly a mohli jsme je krájet. Do katrolu si dáme trochu oleje a rozpálíme, nasypeme bulgur, orestujeme, přidáme vodu, sůl (nebo…
Bulgur zalijeme vodou, osolíme a vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Poté ho scedíme a necháme odstát dalších 10 minut. Na pánev dáme lžíci olivového oleje a bulgur na…
Bulgur uvaříme podle návodu na sáčku buď ve vodě nebo v masovém vývaru ( můj případ :-) ). Na pánev dáme rozehřát olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájenou bílou…
Bulgur zalijeme studenou vodou, nechame vsaknout tekutinu a zmeknout, cca 20 minut. Behem teto doby bulgur nekolikrat promneme v dlanich. Pote vlozime do kusu platna,…
Bulgur uvařte v osolené vodě, či pro vymazlenější verzi ve mléce (použila jsem mléko naředěné vodou půl napůl). Jelikož u bulguru hodně závisí na jeho hrubosti (existuje…
Ke zpěněné cibulce přidáme na kostičky nakrájené brambory, kari a zalijeme vývarem. V polovině vaření dáme bulgur, cuketu, česnek a nakonec červenou čočku, které stačí k…
Na panvi rozpustime maslo, pridame uvareny bulgur a osmahneme. Pridame bylinky podle chuti, promichame a smes nahrneme k okraji panvicky. Do uvolneneho mista vyklepneme…
Zeleninu pokrájíme na kostičky, cibuli najemno, mangold na proužky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme veškerou zeleninu kromě mangoldu, orestujeme, okořeníme a zalijeme…
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…
Bulgur propláchneme a připravíme podle návodu na obalu. Oloupanou nakrájenou cibuli orestujeme do sklovita na rozehřátém oleji, přidáme špenát a necháme ho chvilku…
V kastrolu s vroucí vodou si rozpustíme bujon, přidáme prolisovaný česnek, přisypeme bulgur a osolíme. Vaříme do změknutí. Do uvařeného bulguru přidáme tavený sýr a…