Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Recept ještě nebyl hodnocenPečená stehna jsou snadná na přípravu a vlastně, kdo by je neměl rád. V tomto receptu dochutíme stehna divokým kořením a světlým pivem. Na talíři je podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pečená stehna jsou snadná na přípravu a vlastně, kdo by je neměl rád. V tomto receptu dochutíme stehna divokým kořením a světlým pivem. Na talíři je podáváme s…
Žampiony portobello se vyznačují svojí jemnou a lehce houbovou chutí. Jsou pevné a tak doslova lákají k naplnění, třeba bulgurem, vlašskými ořechy a balkánským sýrem.…
Lahodný bulgurový salát s kadeřávkem a lososem je vhodný jako lehký oběd či večeře. Kadeřávek je stále poměrně opomíjená zelenina, kterou můžete sklízet od léta do zimy.…
Připravte si chutný a zdravý pokrm z bulguru s hlívou ústřičnou a zeleninou. Tato kombinace celozrnné obiloviny a čerstvé zeleniny nabízí vyvážený zdroj vlákniny,…
Salát neznamená pouze kus listu a zelenina. Vyzkoušejte tento bulgurový salát plný křupavých elementů od zeleného hrášku a chřestu až po pražené ořechy. Vše spojuje…
Tento sytý pokrm nás překvapí spoustou chutí, které se pečením ještě zdůrazní. Sladkou dýni naplníme dobře ochucenou směsí hlívy ústřičné, mletého masa, bulguru a…
Bulgur nejčastěji nalezneme v kuchyni středního Východu. Jedná se o lámaná pšeničná zrna a jeho příprava je velice snadná, navíc je dobře stravitelný. Vyzkoušejte jej…
Bulgur zalijeme vroucí vodou, přiklopíme a necháme půl hodiny bobtnat.Cibulky a řapíky celeru nakrájíme na co nejmenší kousky nebo je rozmixujeme.Přidáme mleté maso,…
Bulgureto s houbami a hlívovým šmakounem je svěží a lehký pokrm, který potěší nejen vegetariány. Bulgur se skvěle doplňuje s restovanou zeleninou, voňavými houbami a…
Lahodný a zdravý pokrm, který v sobě spojuje výživné obiloviny, svěží zeleninu a slaný sýr feta. Tento recept je nejen pestrý, ale i snadný na přípravu, což z něj činí…
Vyvážený a pestrý, takový je bulgur se zeleninou, houbami a seitanem. Seitan je falešné "maso" z pšeničného lepku, které ochotně přebírá chutě ostatních surovin. Pokrm…