Vepřová směs Botaniko
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostičky velikosti soust, osolíme, opepříme, promícháme s granulovaným česnekem a olivovým olejem. Necháme odležet a mezitím povaříme fazolové lusky na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na kostičky velikosti soust, osolíme, opepříme, promícháme s granulovaným česnekem a olivovým olejem. Necháme odležet a mezitím povaříme fazolové lusky na…
Anglickou slaninu nakrájíme na maličké kostičky a na sucho smažíme na pánvi, aby pustila co nejvíc tuku a byla křupavá. Omastek pak slijeme a slaninu osušíme na…
Klouzky očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno, dáme ji do hrnce s nepřilnavým povrchem na rozehřátý olej restovat 2 minuty. Přidáme hřiby,…
Suroviny na marinádu ve větší míse dobře prošleháme vidličkou. Špalíčky opláchneme, osušíme, obalíme marinádou a necháme v míse v chladu 6 hodin uležet.Cuketu nakrájíme…
Smícháme papriku, chilli, pepř, sůl, česnek a tymián. File posypeme z každé strany směsí koření.Opečeme na oleji s máslem z obou stran, z každé tak 4 minuty.Podáváme s…
: Vykuchaného pstruha omyjeme a naporcujeme na menší kousky, aby se nám lépe a rychleji propekly. Pokud máme velkou pánev, můžeme smažit rybu v celku. Porce pokapeme…
Všechnu zeleninu očistíme. Kapustičky překrojíme na půlky, mrkev a brambory nakrájíme na kostky a dáme s bobkovým listem do hrnce s vařícím vývarem vařit na 10 minut…
Smícháme ingredience marinády, dobře promícháme, aby se med rozpustil. Paličky dáme do umělohmotného uzaviratelného boxu, přelijeme marinádou. Uzavřeme, protřeseme a…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky nebo nugety. Přidáme rybí omáčku, nadrobno nakrájenou feferonku a nasekaný česnek. Přidáme ještě citronovou kůru a granulovaný česnek.…
Hřiby dáme do vody a necháme je namočené do druhého dne.Stehno rozkrojíme na 3 díly, které po obou stranách osolíme, pokmínujeme a posypeme česnekem.Slaninu nakrájíme na…
Spaříme hrst vloček, přiklopíme, necháme bobtnat. Dva plechy vyložíme pečícím papírem. Nastrouháme vařené brambory, přidáme spařené vločky a ostatní suroviny, dobře…
V nádobce s víkem promícháme víno s olejem a solí. Maso opláchneme, osušíme a rozdělíme na 4 kusy. Zázvor s česnekem a paprikou promícháme a vetřeme do každého kusu masa…
Filé po obou stranách osolíme, poprášíme paprikou, zakápneme citronovou šťávou a necháme mírně povolit.Zeleninu očistíme a nakrájíme. Cibuli na jemné céčka a pórek na…
V misce důkladně promícháme mléko s česnekem, solí, pepřem, Solamylem a sýrem nastrouhaným na jemných slzičkách. Konzistence těstíčka by měla mít hustotu jako kapání do…
Brambory nakrájíme na cca půlcentimetrové plátky, novým bramborám můžeme ponechat slupku.Listový špenát dáme do cedníku a přelijeme vroucí vodou. Promícháme s bramborami…
Dýně hokkaidó je jednou z velmi oblíbených surovin v naší kuchyni, kterou si také snadno můžeme vypěstovat na své zahradě. Jednoduchou pochutinou z ní jsou pak pečené…
Uzený losos je delikatesa sama o sobě. V našem receptu ho doplníte ještě jemnou zálivkou, která podtrhne chuť uzeného rybího masa. Jako pomyslná třešnička na dortu budou…
Dozlatova pečené kuřátko, to je lahoda, na které si pochutná každý. A takové kuře můžeme povznést ještě o kousek výš, když jej naplníme nádivkou. Tu připravíme z mletého…
Dozlatova pečené kuřátko, to je lahoda, na které si pochutná každý. A takové kuře můžeme povznést ještě o kousek výš, když jej naplníme nádivkou. Tu připravíme z mletého…
Eintopf, česky „oběd z jednoho hrnce“, je tradiční jednoduché německé jídlo. Eintopf je ceněn pro svou rozmanitost – může zahrnovat různé druhy masa, brambory, zelí a…
Na první pohled to může vypadat obyčejně, restovaná zelenina s bulgurem, ale opak je pravdou. Upečené kořeněné kostky dýně spojíme s vařeným bulgurem a toto duo skvěle…
Restovaná zelenina je vděčnou přílohou ke spoustě různých pokrmů. Hodí se nejen k masu, ale také k volskému oku. Do půlhodiny tak zvládnete připravit snadný, rychlý a…
Chlebíček z ricotty a ovesných vloček je krásně vláčný a jeho příprava je velice snadná. Obsahuje také psyllium, tudíž je bohatý na vlákninu. Jak chlebíček obložíte je…
Avokádo je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Použít jej nemusíte jen do guacamole nebo pomazánky, připravíte z něho i snadnou večeři v podobě placek s…