Cajunské rybí file

Ryby Doba přípravy: 10 + 10 minut 4 názory

Ryby Doba přípravy: 10 + 10 minut 4 názory

Suroviny 2 porce

400 g filé aljašské tresky
1 lžička pepře
1/2 lžičky mletého chilli nebo kajenského pepře
2 lžičky soli
2 lžičky sladké mleté papriky
1 lžička granulovaného česneku
1 lžičku sušeného tymiánu
2 lžíce olivového oleje
1 lžíci másla

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme papriku, chilli, pepř, sůl, česnek a tymián. File posypeme z každé strany směsí koření.

  2. Opečeme na oleji s máslem z obou stran, z každé tak 4 minuty.

  3. Podáváme s jednoduchými šťouchanými brambory a marinovaným rajčátky.

Poznámka od kuchařky

Místo file můžete zvolit filety z aljašské tresky nebo třeba tilapii. Recept také krok za krokem i se souvisejícími recepty na http://www.mojetara.cz/recipe/cajunske-rybi-filety...

Komentáře k receptu Cajunské rybí file

Tématické fráze: rybí file recepty recept na rybí file rybí filé recepty rybí filé rybí filé recept cajunské koření cajunské koření cajunske filety recepty s filé file recepty pikantní rybí file file s calamadou cajunské