Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule Šalotka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Šmakonéza a Šmatarka

Šmakonéza a Šmatarka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šmakouna si rozmělníme vidličkou a spolu s olejem vložíme do odměrného válce (pokud máte tyčový mixér bez něj, tak do vyšší sklenice). Důležité je, aby nádoba byla úzká,…

Losos s dvojí omáčkou

Losos s dvojí omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Porce ryby osolíme, opepříme bílým pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme je chvilku odležet v chladu. V pánvi rozehřejeme olej a porce ryby opečeme ze všech…

Kuřecí závitky se směsí

Kuřecí závitky se směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso omyjeme,posypeme trochou adžiky,poklademe plátky bazalky a zavineme. Spíchneme párátkem. Na pánvi rozehřejeme olej a závitky z obou stran necháme zatáhnout. Poté je…

Červené "čočkoto" s pecorinem

Červené "čočkoto" s pecorinem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1. Na oleji opéct cibulku nadrobno doměkka. 2. Přidat veškerý obsah plechovky, čočku, bobkový list - to celé zalít vývarem a pod poklicí dusit, než je čočka měkká. Trvá…

Pstruh zapečený v citronové omáčce

Pstruh zapečený v citronové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Osolené pstruhy vložíme do pekáčku, pokapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou šalotkou. Rozpuštěné máslo promícháme s hořčicí, česnekem a citronovou šťávou.Omáčkou…

Hubník s anglickou slaninou

Hubník s anglickou slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rohlíky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, navlhčíme mlékem a necháme odstát. V pánvi rozehřejme máslo, přidáme nakrájenou šalotku, plátky hub, osolíme a podusíme…

1 25 26 27 28 29 38

Naposledy jste si prohlédli