Namořnické filé
Recept ještě nebyl hodnocenFilé osolíme, opepříme, pokapeme šťávou, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, na každou porci položíme nakrájený pórek, pak sýr a zalijeme smetanou. V troubě upečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filé osolíme, opepříme, pokapeme šťávou, vložíme do máslem vymazaného pekáčku, na každou porci položíme nakrájený pórek, pak sýr a zalijeme smetanou. V troubě upečeme…
Rybí filé osolíme a posypeme kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vložíme filé a opečeme z každé strany. Přilijeme trochu vody a dusíme. Podle potřeby doléváme vodu …
Rybí filé nakrájíme na menší porce, jemně osolíme a pokapeme šťávou z poloviny citronu. Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme škrobovou moučku a vymícháme hladké těstíčko…
Každou porci rybího filé osolíme, opepříme a buď obalíme v trojobalu nebo pouze v hladké mouce, případně je necháme čistě přírodní a osmažíme z obou stran dozlatova…
Na 4 stejně velké kusy si připravíme alobal, ne něj položíme rybí filé, které osolíme, přidáme půlku (jedno filé ) na hrubo nakrájené cibuli. Na každou takto…
Na pánev, kde máme lžičku oleje, dáme ještě zmrzlé filé, posolíme, popepříme a kolem dáme kuličky mraženého špenátu a zvolna opékáme, až vše zmražené pustí vodu, tak…
Filé okoreníme a osolíme.Batáty olúpeme a nakrájame na plátky asi 5 mm hrubé. Uložíme ich na plát alobalu jemne potretom olejom.Batáty posypeme na malé kocky narezaným…
Filé opečené na másle a oleji, podušené s cibulí, česnekem a rajčaty, dochutíme sýrem a máslem a podáváme posypané čerstvými bylinkami. Jemné filé s rozpuštěným sýrem a…
Kousky rybího filé rychle opečeme na oleji.Uděláme máslovou jíšku.Filé, jíšku, cibuli, polovinu osolené vody a pepř pomixujeme.Vlijeme do hrnce, přidáme zbytek vody a 20…
Finská rybí polévka je plná masa a zeleniny a také dokonale krémová. Lahodné krémovosti polévky dosáhnete použitím smetany a žloutků. Věřte, že si opravdu pochutnáte.…
Rybí filé můžeme připravit na mnoho způsobů. Tentokrát ho jednoduše upečeme v troubě a podáváme s chutnou směsí zelených fazolek, žampionů a jarní cibulky. Milovníci…
Rybí pomazánka patří k těm nejoblíbenějším a řada z nás ji zná už od školky. Místo konzervované ryby můžeme pro přípravu použít rybí filé, které krátce povaříme. Pak ho…
Vynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu, slaniny a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a díky závěrečné úpravě na…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zpěnit cibuli nakrájenou na proužky. Po chvíli restování přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a necháme…
Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, necháme vychladnout a nakrájíme na silnější plátky. Houby si namočíme do vývaru, nebo jen vody a cca 10 minut povaříme…
V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek. Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet. Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování…
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kapustu na malé proužky a obojí uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu scedíme, přidáme máslo, smetanu, osolíme, opepříme a…
Rybí filé vaříme asi 12 minut do měkka. Uvařené filé nakrájíme na drobné kousky. Jemně nakrájené jablko i cibulku přidáme k rybímu masu. Také přidáme zbývající…
Nevím tak přesně kolik čeho, protože to dělám vždycky od oka, prostě záleží, kolik toho chcete. Asi 2 hrníčky ovesných vloček ( můžou být ty jemné) zalít mlékem aby…
Rybí filé uvařit s kořením. Nechat vychladnout, vybrat kosti koření, přidat majolku, okurky, cibuli a řádně promíchat. Nechat vychladit, mazat na veku a zdobit…
Rybí filé osolíme, poprášíme hladkou moukou, okořeníme zázvorem a vložíme na pánev s rozškvařenou slaninou (můžeme přidat trošku oleje) a po jedné straně opečeme. Poté…
Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a zprudka krátce opečeme na másle. Maso vyndáme, ve výpeku osmahneme nasekaný česnek, zasypeme hladkou…
Filé a sardinky aj s olejom rozmixujeme alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu, vňate, vajíčko, korenie, soľ ( pozor na solenie, sardinky…
Špagety uvaříme a propláchneme studenou vodou, aby se neslepily. Z másla, mouky a mléka uvaříme velmi hustý bešamel, do kterého vmícháme nastrouhaný ementál, osolíme a…