Obrácený marinovaný řízek s máslovými bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenMaso naklepeme a naložíme do připravené marinády na 1-2 dny.Poté maso vytáhneme půl hodiny předem. Obalíme ve strouhance, pořádně přitlačíme a pak vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso naklepeme a naložíme do připravené marinády na 1-2 dny.Poté maso vytáhneme půl hodiny předem. Obalíme ve strouhance, pořádně přitlačíme a pak vložíme do…
Kdo by neměl rád smažené vaječné topinky! Zvlášť když je vytuníte zajímavými přísadami. Sýrem ochucené těstíčko, které je dokřupava opečené na krajíčku veky, s pořádnou…
Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich…
Česnek nastrouháme nebo prolisujeme. Plátky masa mírně osolíme, ochutíme čerstvým česnekem a vetřeme směs koření Flekken, které můžeme namíchat podle chuti.Zalijeme…
Jídlo z pikantní klobásky, čerstvých hub a sterilovaných okurek ve smetanové omáčce s koprem vám jistě zachutná. Výborně se hodí k rýži a ozdobit ho můžete chobotničkou…
K létu patří i grilovaní. Pokud vám po něm zbylo maso, můžete ho upotřebit ve smetanové omáčce provoněné koprem. Její příprava není nijak náročná a tak do půl hodiny…
V tomto receptu zkombinujeme dvě méně často využívané suroviny - husí játra a fenykl. Játra podáváme orestovaná s výpekem dochuceným hořčicí a jako přílohu použijeme…
Ředkev oloupeme, omyjeme, osušíme a nastrouháme na jemné nudličky.Smetanu našleháme s hořčicí - množství podle chuti. Petrželku nasekáme na jemno a promícháme s ředkví…
Originální pohoštění připravíte pro své hosty z běžně dostupných surovin. Mušle z listového těsta naplněné šunkovou pěnou a dozdobené zeleninou a sýrem zapůsobí zjevem,…
Ochutnejte tuto jednoduchou pomazánku ze šunky a sýra. Ostrou chuť hořčice a česneku zjemníme zakysanou smetanou a pomazánku dále dochutíme uzenou paprikou, která dodá…
Tyto rolky jsou skvělé jako překrm nebo jako pohoštění pro přátele. Připravíme je z plátků šunky, které naplníme směsí z vařených vajec, strouhaného sýra, majonézy a…
Tato bábovka se hodí jako jedlý dárek a jistě potěší všechny milovníky masa. Připravíme ji z vepřových řízků, které dochutíme hořčicí a doplníme slaninou, strouhaným…
Křupavé tyčinky nesmí chybět snad na žádné oslavě. Zkuste připravit tyto smažené tyčky z vařených brambor a nastrouhaného sýra. K nim pak můžete podávat dip ze zakysané…
Na sváteční oběd nemusí být nutně jen řízky či svíčková. Vyzkoušejte připravit podle našeho receptu kuřecí roládu plněnou kuřecími játry s vajíčky. Podušená játra…
Postavičky z vajíček nejen pobaví, ale poslouží také jako občerstvení. Uvařená vajíčka můžeme snadno tvarovat do různých tvarů a s pomocí zeleniny doladit i detaily,…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Ochutnejte tento zajímavý salát s netradiční kombinací hermelínu, vařených žampionů, jarní cibulky a kapie. Salát spojí směs zakysané smetany, majonézy a hořčice. Salát…
Na křupavých topinkách nesmí nikdy chybět masová pomazánka, lehce pikantní chuti. Posypte ji strouhaným sýrem a vyzkoušejte ji na topinkách zapéct, z jednoduchého pokrmu…
Podzimní čas s sebou nese chutě lesa, zvěřiny a lesních plodů. Nevadí pokud nemáte zrovna v rodině nimroda, i z hovězího masa lze připravit úžasné jídlo s akcentem…
Rychlovka z vašich oblíbených párků a listového těsta, která je skvělou volbou jako pohoštění pro hosty. Určitě je ocení i děti jako rychlou a hravou večeři. Dip k…
Plněné masové kapsy jsou zpravidla svátečním pokrmem. Dovnitř plátku masa zabalíme lístky čerstvého špenátu, kousek sýru a plátek šunky. Z výpeku, který nám vznikne po…
Králík má vysoce ceněné maso. Aby při přípravě nezůstal suchý, je lépe přidat k němu kousek bůčku. S pomocí moderní techniky se doba přípravy pokrmu zkrátí na necelou…
Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen…
Vepřový bok, lidově zvaný bůček je kus masa, kde se přirozeně střídá libová část s tučnou. Díky tomu, se při tepelné úpravě vytváří křupavá kůrka, zároveň maso není…