Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Smažené chlebíčky

Smažené chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo by neměl rád smažené vaječné topinky! Zvlášť když je vytuníte zajímavými přísadami. Sýrem ochucené těstíčko, které je dokřupava opečené na krajíčku veky, s pořádnou…

RubyRom

24 min

Houbový tatarák

Houbový tatarák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich…

janatka

65 min

Husí játra s fenyklem

Husí játra s fenyklem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto receptu zkombinujeme dvě méně často využívané suroviny - husí játra a fenykl. Játra podáváme orestovaná s výpekem dochuceným hořčicí a jako přílohu použijeme…

RubyRom

40 min

Mušličky plněné naslano

Mušličky plněné naslano

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Originální pohoštění připravíte pro své hosty z běžně dostupných surovin. Mušle z listového těsta naplněné šunkovou pěnou a dozdobené zeleninou a sýrem zapůsobí zjevem,…

Řízková bábovka

Řízková bábovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tato bábovka se hodí jako jedlý dárek a jistě potěší všechny milovníky masa. Připravíme ji z vepřových řízků, které dochutíme hořčicí a doplníme slaninou, strouhaným…

Jaruna18

120 min

Ozdoby z vajec

Ozdoby z vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Postavičky z vajíček nejen pobaví, ale poslouží také jako občerstvení. Uvařená vajíčka můžeme snadno tvarovat do různých tvarů a s pomocí zeleniny doladit i detaily,…

Pomazánka na topinky

Pomazánka na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na křupavých topinkách nesmí nikdy chybět masová pomazánka, lehce pikantní chuti. Posypte ji strouhaným sýrem a vyzkoušejte ji na topinkách zapéct, z jednoduchého pokrmu…

Scarlet-pl

25 min

Ďábelské jehly

Ďábelské jehly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen…

anete

25 min

Bůček na gril

Bůček na gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vepřový bok, lidově zvaný bůček je kus masa, kde se přirozeně střídá libová část s tučnou. Díky tomu, se při tepelné úpravě vytváří křupavá kůrka, zároveň maso není…

cvrnda

15 min

1 48 49 50 51 52 92