Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Jalovec

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 155 kJ /
276 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené1,60 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečené vepřové koleno Videorecept

Pečené vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…

Herra

120 min

Guláš ze srnčí kýty Videorecept

Guláš ze srnčí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro…

Gabina_I

130 min

Guláš z jeleního masa Videorecept

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavý recept na kuřecí maso na divoko je dokonalou volbou na víkendový oběd. Stejným způsobem můžeme připravit i maso bažantí nebo kachní, ale kuře je sázka na jistotu.…

1974andrea

80 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a…

Sarunka

70 min

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…

maris

170 min

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…

Scathy

180 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Hořčicová omáčka

Hořčicová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…

1974andrea

45 min

Svíčková omáčka z trouby

Svíčková omáčka z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…

Loulalo

210 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Kuře nebo králík na paprice

Kuře nebo králík na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud chcete uvařit jednoduchý levný oběd, je pro vás kuře na paprice správnou volbou. Při přípravě můžete použít i části drůbeže, které se nehodí na pečení, například…

jitule

80 min

Pečené vepřové nožičky

Pečené vepřové nožičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chcete ochutnat vepřové nožičky? Vyzkoušejte tento recept. Nožičky nejprve uvařte, poté je potřete kořením rozmíchaným v oleji, v pekáčku podlijte pivem a upečte.…

mika59

140 min

Kuřecí směs se žampiony

Kuřecí směs se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kousky kuřecího masa podušené se žampiony a jemnou smetanovou omáčkou jsou ideálním tipem na rychlý oběd či večeři. Tento jednoduchý recept zvládnete během chvilky a…

Veruncicka

50 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S podzimem přichází i sezona zvěřiny. Oblíbeným způsobem, jak ji podávat, je guláš, ve kterém chuť masa podpoříme divokým kořením a výraznou chuť zjemníme kořenovou…

poslirecept

180 min

Jehněčí kýta na česneku

Jehněčí kýta na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou…

misza

210 min

Sekaná à la svíčková

Sekaná à la svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šťavnatá sekaná ve smetanové omáčce z kořenové zeleniny je dobrou alternativou ke klasické svíčkové na smetaně. Sekanou i zeleninu připravujeme v jednom pekáčku a po…

isindy

90 min

Jelení kýta na smetaně

Jelení kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…

Bahula

150 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

1 2 3 19