Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po hambursku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 9. 2011 16:18

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 248 kJ / 1 732 kcal
Bílkoviny72,55 g
Tuky84,67 g
Vláknina21,05 g
Cholesterol 232 mg
Sodík 4,03 g
Sůl9,65 g
Sacharidy162,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já si králíka stáhla z kostí, abychom se v něm nepatlali. Tento recept používám na vepřovou kýtu, tak jsem to chtěla vyzkoušet s něčím jiným. Je to vskutku dobré papáníčko. Vyzkoušejte a recept vás nezklame. Čerpala jsem z Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka. Fotku časem přidám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 12. 2011 16:23

:yes::-p

Radulinka6 Radulinka6

5. 12. 2011 14:27

Bibinko díky za pěknou fotečku a bodík.

ggg

25. 11. 2011 16:56

Když mě ten recept silně připomíná ptáčkovou omáčku, ale je mňam.

Bibinka Bibinka

23. 11. 2011 19:59

Radulinko, moc se divím, že tento recept je bez bodu;-) je to totiž výborné:-p a dávám ten 1.bod:yes: Dala jsem fotku, tak snad bude mít rp.větší úspěch;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta po hambursku kuřecí po hambursku vepřové po hambursku maso po hambursku hovězí po hambursku recepty jaroslava runštuka králík na okurkách králík recepty kýta po hambursku vepřova kytapo hambursku kure po hambursku po hambursku receptury teplých pokrmů od jaroslava runštuka recepty na kralika králík jako hamburská nudličky z kralika recept králík z kýty králík na citronu recept kureci po hambursku hovězí plátky po hambursku

Suroviny: králík, šunka, okurky sterilované, sůl, zelenina kořenová, cibule, tuk, slanina, koření divoké, citron, ocet, voda, mouka hladká, hořčice, cukr, mléko, smetana

TopRecepty.cz

Králík po hambursku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOqB