Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Utopenci mé maminky

Utopenci mé maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nachystáme si sklenici do které budeme utopence nakládat. Toto množství odpovídá asi na sklenici od okurek o objemu 1,5 litru , ale můžeme použít i jiné. Špekáčky…

lenkahomolova

60 min

Uzené maso v hlávkovém zelí

Uzené maso v hlávkovém zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, necháme osmažit lehce do růžova, přidáme sladkou papriku, promícháme a nasypeme nakrájené hlávkové zelí, chvíli opékáme,…

Nadael

45 min

Zelňačka s masovými knedlíčky

Zelňačka s masovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibuli nakrájenou nadrobno orestujeme s kořením na sádle dozlatova. Přidáme papriku a po zamíchání mouku. Jíšku zalijeme vývarem a přivedeme k varu.Uděláme knedlíčky a…

mika59

55 min

Slepičí polévka - pařátová

Slepičí polévka - pařátová

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepičí nohy s pařáty pořádně očistíme. Vložíme do hrnce se studenou vodou. Vývar táhneme pomalu k bodu varu. Jak se začne srážet bílkovina na povrchu vývaru, tak ji…

Colombo65

120 min

Celý oběd z vepřových žeber

Celý oběd z vepřových žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytá žebra dáme vařit společně s kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a kořením. Vaříme doměkka, až maso jde dobře od kosti.Uvařenou polévku scedíme a maso od kosti…

Fazolová polévka s mrkví a libečkem

Fazolová polévka s mrkví a libečkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fazole namočíme předem, nejlépe přes noc do studené vody. Druhý den vodu slijeme, fazole zalijeme části vývaru, přidáme nové koření a bobkový list s libečkem. Nesolíme…

mika59

90 min

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přebytky ze zahrádky uchováváme konzervováním. Tuto směs zeleniny pak můžeme použít jako základ dalších jídel, jako přílohu nebo jako zeleninový salát. Zachovat vitamíny…

Jaromira18

60 min

Zelňačka, jak ji máme rádi

Zelňačka, jak ji máme rádi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vůně kysaného zelí, kousek klobásy a trocha brambor – tradiční česká zelňačka je polévka, která zahřeje tělo i duši. Její jemně kyselá chuť je neodmyslitelnou součástí…

piskaa

40 min

Rajská omáčka z domácího kečupu

Rajská omáčka z domácího kečupu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Máte v zásobách dobrý domácí kečup? Připravte z něj výbornou rajskou omáčku, která voní tymiánem. Díky tlakovému hrnci netrvá příprava této omáčky dlouho. Podávejte ji s…

Katka.van

75 min

Vařeno - pečené koleno

Vařeno - pečené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pořádná bašta pro milovníky masa je vepřové koleno připravené dvoufázově. Nejprve povaříme a pak dozlatova a dokřupava opečeme. Přidáme na talíře křen, hořčici,…

pavelk

210 min

1 38 39 40 41 42 103

Naposledy jste si prohlédli