Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzská králičí polévka

Francouzská králičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Králičí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme v hrnci na másle dorůžova. Zalijeme vývarem (drůbežím nebo zeleninovým) a vaříme do…

Telecí na způsob divočiny

Telecí na způsob divočiny

Recept ještě nebyl hodnocen 3,1

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme jí na oleji v tlakovém hrnci, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dorůžova. Vložíme na kostky nakrájené maso,…

MamlajdaD

60 min

Kuřecí vývar s trhaným masem

Kuřecí vývar s trhaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařit skvělý kuřecí vývar vypadá jako velmi snadný úkol, avšak, aby byl jako od babičky, je potřeba opravdu vyladit chutě. K tomu nám dopomůže zelenina, maso a hlavně…

Kuřecí polévka se sýrem a quinoou

Kuřecí polévka se sýrem a quinoou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dám vařit kuřecí skelet, do hrnce přidám sůl, celý pepř a nové koření (koření přidávám zavřené v čajovém vajíčku). Vařila jsem v papiňáku. Než se vývar uvaří, namočím …

Houbová omáčka z tvrdých hub

Houbová omáčka z tvrdých hub

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očištěné, omyté a nakrájené houby dáme vařit do hrnce (můžeme přidat trošku octa). Krátce povaříme, houby scedíme přes sítko a řádně propláchneme studenou vodou. Hrnec…

StandaCB

90 min

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže.…

Kocmax

260 min

Slepice v omáčce se zeleninou

Slepice v omáčce se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytou slepici vložíme do vařící vody. Zeleninu očistíme a s kořením přidáme k masu. Vaříme asi dvě hodiny (po cca půl hodině vytáhneme 1 mrkev a uschováme). Maso musí…

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klobásy či špekáčky pokrájíme na kolečka a nasucho opečeme v kastrolu dozlatova. Pak je vyndáme z tuku na talíř. Jsou dost tučné, takže nebudeme potřebovat přidávat tuk,…

Baudyho boršč

Baudyho boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve uvaříme vývar z mas ve větším hrnci - cca 1,5 hod, přidáme bobkový list a nové koření.Maso vyndáme spolu s kořením, nakrájíme ho na kousky a vložíme zpět.…

Újezdecký kapří šnek

Újezdecký kapří šnek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do hrnku dáme vodu, do které vložíme porce kapra, bobkový list, nové koření, pepř, sůl, mrkev, cibuli, libeček, česnek a 15 minut povaříme. Vyjmeme mrkev, maso a vývar…

Jaromira18

60 min

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Prísady na marinádu dáme do hrnca a zvaríme. Necháme vychladnúť. Potom do nej vložíme celé stehno a dáme 4–5 dní do chladu marinovať. Každý deň mäso otočíme.Pripravené…

Variace na králičí polévku

Variace na králičí polévku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Základní vývar je stejný – do studené vody vložíme králičí směs masa, veškeré koření (nejlépe vložené do uzavřeného sítka jako na čaj nebo do nějakého pytlíčku ) a…

spagetka

60 min

Masová polévka s pohankou a bylinkami

Masová polévka s pohankou a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vody dáme vařit oboje maso, přidáme veškeré čerstvé a suché koření i bylinky, přidáme na kolečka nakrájený zázvor a vaříme asi 40 min.mírným varem. Po této době by…

spagetka

60 min

Slepičí vývar s drobením

Slepičí vývar s drobením

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Talíř slepičího vývaru krásně zahřeje a zasytí v pošmourných dnech a pomůže v boji s nachlazením. S pomocí tlakového hrnce netrvá příprava polévky tak dlouho a vy si tak…

RubyRom

100 min

1 93 94 95 96 97 101

Naposledy jste si prohlédli