Patizonové pampúšiky
Recept ještě nebyl hodnocenPatizón najemno nastrúhame.Pridáme žĺtky, prelisovaný cesnak, oregano, bazalku a soľ. Premiešame.Vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.Nakoniec postupne pridávame krupičku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Patizón najemno nastrúhame.Pridáme žĺtky, prelisovaný cesnak, oregano, bazalku a soľ. Premiešame.Vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.Nakoniec postupne pridávame krupičku,…
	
			
	
Očištěné maso nařízneme 3x po obvodu, aby se nekroutilo, osolíme a důkladně opepříme z obou stran. V uzavíratelné misce smícháme ingredience na marinádu, maso potřeme z…
	
			
	
troubu rozehřejeme na 180°C. Vývar přiveďte k varu. Do vroucího vývaru pomale vmíchávejte polentu. Za stálého míchání vařte 3 min. Poté odstavte z ohně a vmíchejte…
	
			
	
Do vývaru přidáme sojovou omáčku a sůl a přivedeme do varu.Vložíme sojový granulát a necháme nabobtnat. Mezitím uvaříme špagety a připravíme omáčku.Na oleji zpěníme…
	
			
	
Mléko, vejce, mouku, sůl, pepř a papriku smícháme v těstíčko a usmažíme palačinky.Osmažíme cibuli, šunku, přidáme pepř, sůl, oregano, chilli, kečup a nakonec sýr.Směsí…
	
			
	
Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na…
	
			
	
Brambory najemno nastrouháme a vymačkáme z nich tekutinu. Přidáme vajíčka, česnek utřený se solí, sůl, oregano, mléko a tolik strouhanky, aby vzniklo těsto jako na…
	
			
	
Troubu předehřejte na 220°C a plech vyložte pečícím papírem. Zeleninu dobře omyjte, petržel či batáty oloupejte, brambory loupat nemusíte. Nakrájejte na silnější delší…
	
			
	
Na pánvi rozpalte olivový olej, přidejte cibuli a prolisovaný česnek, poté směs jater pokrájených na kousky a koření. Tuto směs dusíme cca 30 min, dokud játra nezměknou.…
	
			
	
Kuře omyjeme a osušíme. Osolíme jemnou solí jako vždy, nahoře i zevnitř. Do dutiny kuřete vložíme plátek másla a bylinky podle svoji chuti. Dala jsem snítku rozmarýnu a…
	
			
	
Zapneme troubu na 200°C. Než se rozehřeje, připravíme všechny ingredience. Těsto rozvineme a položíme i s papírem na obdélníkový plech, nejlépe na hlubší s okrajem.Na…
	
			
	
Cibuľu, mrkvu, zeler a cesnak nakrájame nadrobno. Do hrnca dáme zohriať olej a pridáme nakrájanú zeleninu. Dusíme 5 minút na miernom ohni, pokým cibuľa nezosklovatie…
	
			
	
Mozzarelu nastrouháme najemno, přidáme ostatní ingredience a promícháme.Necháme zhruba 10 minut odpočinout, aby psyllium mohlo nabobtnat.Těsto vložíme do formy a pečeme…
	
			
	
Rajčata podélně rozkrojíme, jsou-li příliš velká, nakrájíme je na 2 cm proužky. Rajčata lehce zasypeme cukrem na řezné straně a necháme 10 minut odpočinout. Mezitím si…
	
			
	
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji.Přidáme bílé části cibulek a česnek nakrájený na jemné plátky. Osolíme, opepříme a okořeníme.Zalijeme rajčaty i s…
	
			
	
Polentu zalejeme uvedeným množstvím vody a umícháme v hustou kaši. Je potřeba pracovat opravdu rychle, neboť instantní polenta opravdu ráda a bleskově hrudkuje, ale s…
	
			
	
Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme olej, mouku a sůl a vymícháme měkké, pružné těsto. Hned po umíchání těsto rozdělíme na 6 kousků, z každého uděláme bulku.Bulky…
	
			
	
Do vlažné vody dejte lžíci mouky a kvasnice. Nechte kvasnice v teple probrat k životu.. Z mouky, kvásku, oleje a soli vypracujte těsto a nechte minimálně hodinu kynout. …
	
			
	
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, zasypeme hladkou moukou a restujeme. Sundáme z plotny, dáme sladkou papriku, koření, zamícháme…
	
			
	
Hovězí maso nakrájíme na kousky trochu menši než na guláš. Zeleninu očistíme, oškrábeme škrabkou a nakrájíme mrkev a cibuli na kolečka, řapíky na asi 0,5 cm špalíčky,…
	
			
	
Příprava pro pomalý hrnec. Tato verze je pro pomalý hrnec, ve kterém je možná příprava na sporáku. Pokud máte typ který na toto není určen, připravte si základ na pánvi…
	
			
	
Několik listů ledového salátu natrháme na kusy.Rajčata nakrájíme na hrubší kousky a smícháme s ledovým salátem, olivovým olejem, oreganem a solí.Ochucený salát vložíme…
	
			
	
	
S příchodem krásného letního počasí čím dál více vyhledáváme jednoduché a rychlé recepty, které nás u plotny nezdrží celé hodiny. Jedním takovým jsou i nové brambory,…
	
			
	
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…