Zeleninová polévka s červenou řepou a kokosovým mlékem
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci na oleji restujeme pár minut a zalijeme vývarem, který zrovna máme, nebo jen vodou. Pokud nemáme vývar,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci na oleji restujeme pár minut a zalijeme vývarem, který zrovna máme, nebo jen vodou. Pokud nemáme vývar,…
Na oleji orestujeme rychle česnek nakrájený na drobno, vhodíme nakrájenou cuketu a restujeme asi 10 minut na mírném ohni. Přisypeme oloupané a nakrájené brambory,…
Rajčata omyjeme a nakrájíme. Kdo chce, může spařit horkou vodou a oloupat, já nechala celé. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme.Na másle s olejem orestujeme…
Brambory oloupeme a nakrájíme. Cibuli nakrájíme najemno. Brokolici nakrájíme na větší kusy.Na řepkovém oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme brambory a zalijeme…
Oloupanou kedlubnu nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle, středové lístky nakrájíme najemno a dáme povařit do zeleninového vývaru. Pokud nemáme vývar, můžeme použít…
Česnečka je polévka, která tělo zahřeje a zároveň nás postaví na nohy. Připravíme ji z vepřového vývaru, s bramborami a opečenými krutonky z chleba. Část uvařeného masa…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Pět nejoblíbenějších jídel prince Harryho: Miluje moučníky s banány, pálivé kuře z fastfoodu a nikdy neodolá šťavnatému lososu
Jak netradičně využít čerstvé kopřivy: Připravte si třeba osvěžující limonádu plnou vitaminů
Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká