Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majoránka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vločky na hodinu namočíme. Mezitím nastrouháme mrkev a sýr. Smícháme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a okořeníme podle chuti. Je-li potřeba…

karotka852

20 min

Koleno v římském hrnci

Koleno v římském hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kolenách narežeme kožu, osolíme, okoreníme, dáme do namočeného hrnca, trošilinka podlejeme a dáme do trúby. Medzitým si očistíme zemiaky, pokrájame na kocky. Keď je…

Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho

Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sýry pokrájíme na zhruba stejné velké kusy. A klademe do sklenice vrstvu sýrů, koření, celé nebo pokrájené feferonky, olivy, česnek na plátky nebo drcený, cibule na…

wooddy

35 min

Dobrý guláš bez míchání

Dobrý guláš bez míchání

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A…

habunda

120 min

Žampionovo-kuřecí guláš

Žampionovo-kuřecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Guláš z drůbežího masa doplněný žampiony může být vhodným lehkým obědem či večeří, když nemáme příliš času, nebo ho nechceme trávit u plotny. Pikantní omáčka vonící…

mika59

50 min

Šneci z listového těsta

Šneci z listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šneci z listového těsta jsou lahodné a rychlé pohoštění, které si zamilujete pro jejich křupavost a bohatou chuť. Tento jednoduchý recept kombinuje jemné listové těsto s…

Verkenner

40 min

Omáčka z pečené zeleniny

Omáčka z pečené zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduché a rychlé vaření ocení v dnešní uhnané době každý. Skvělou omáčku třeba k těstovinám můžeme připravit z různé sezónní zeleniny. Tu stačí upéct doměkka,…

Hrášková kaše à la pyré

Hrášková kaše à la pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kaše ze sterilovaného hrášku vypadá jako obyčejné jídlo, ale s trochou péče z něj může být opravdu lahůdka. Dejte si obzvlášť záležet na přípravě cibulky a následné…

srettka

30 min

Zelník na plechu

Zelník na plechu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud chcete připravit opravdu syté a velmi chutné jídlo, stačí mít doma jeden balíček kysaného zelí, brambory a trochu uzeného masa. Ochucení trochu připomene klasický…

Eliza

65 min

Šumavské řízky

Šumavské řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme do mísy. Osolíme je a chvíli necháme stát. Poté z nich vymačkáme přebytečnou tekutinu, okořeníme je a přidáme k nim prolisovaný…

padushka

30 min

Krémová fazolová polévka

Krémová fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Fazole přes noc namočíme. Dáme vařit.Na másle zpěníme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a brambory. Chvilku restujeme, osolíme, opepříme a zalijeme…

Mleté maso jako opečený prejt

Mleté maso jako opečený prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na hluboké pánvi si rozehřejeme olej, na kterém osmahneme do zlatova najemno nakrájenou cibulku. Poté vložíme maso, rozprostřeme po pánvi, podlijeme sójovou omáčkou a…

iunka

30 min

Rychlá bramboračka

Rychlá bramboračka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Pokrájenou cibuli a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu podusíme pod pokličkou na oleji. Posléze zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a přidáme na kostičky nakrájené…

Polévka z bedel

Polévka z bedel

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chmurné podzimní dny jsou jako stvořené pro polévky. Pokud jste se zrovna vrátili s pár bedlami z lesa, můžete je zrovna zpracovat na večeři. Uvařte si tuto snadnou…

Pečená řepa s česnekem

Pečená řepa s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Přestože je řepa levná surovina, pokud ji správně připravíme, je z ní naprostá lahůdka. Pečením zvýrazníme její skvělou chuť, kterou propojíme s česnekem a výrazným…

poslirecept

75 min

Hovězí guláš III

Hovězí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto…

alus.s

60 min

1 17 18 19 20 21 117

Naposledy jste si prohlédli